Wesco Toiletborstel Wesco Toiletborstel RVS Glans (De Schutterij) ☆☆☆☆

Wesco Toiletborstel Wesco Toiletborstel RVS Glans in De Schutterij

De flacon-/sponshouder uit de accessoiresserie Items van Tiger is uitgevoerd in glanzend roestvast staal. De flacon-/sponshouder heeft twee vierkante afdekrozetten waarmee u de houder over de bevestigingsplaatjes heen vastzet, zodat de werkelijke bevestigingen uit het zicht verdwijnen.

Wat zit er in de verpakking

  • Flacon-/sponshouder Bevestigingsplaatjes(2x)
  • Schroeven en pluggen
  • Nederlandse gebruiksaanwijzing

De belangrijkste specificaties

  • Gepolijst roestvast staal
  • Afmetingen 35 x 9,5 x 14 cm
  • Totaalgewicht 1,32 kg
  • Schroefbaar (schroeven en pluggen meegeleverd)
  • Garantie is 5 jaar

Tips & Tricks

Wanneer u ervoor kiest om de flacon-/sponshouder aan de muur te plakken, past alleen het plaksysteem Tigerfix1 bij deze houder. Dus let daar goed op bij de aankoop.

Over de serie Items

Het Items badkamerconcept is stoer en verfijnd tegelijk door zijn robuuste vormgeving in combinatie met vierkante vormen. De accessoires zijn uitgevoerd in geborsteld of gepolijst roestvast staal.

Over het merk Tiger

Het Nederlandse bedrijf Tiger heeft zich in de jaren gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van badkameraccessoires en -meubels. Tiger biedt haar klanten complete badkamerinrichtingen aan, waarbij het design volledig op elkaar afgestemd is. Van badkamermeubels en douchecabines tot zeepbakjes en handdoekhaakjes. Inmiddels is Tiger uitgegroeid tot een Internationaal bedrijf met het hoofdkantoor nog altijd in Geldrop. Dankzij innovatie, eigentijds design, kwaliteit en functionaliteit heeft het merk haar naam hoog weten te houden. Voor uw badkamer kiest u Tiger. (EAN code: 8711331010249 ) (ID: 9200000010413696 Tiger) Ga je zo meteen ook terug aan de slag in De Schutterij ? Wesco Toiletborstel Wesco Toiletborstel RVS Glans in De Schutterij

Verbouwen in Gelderland

Meestal wordt jouw goed “Wesco Toiletborstel Wesco Toiletborstel RVS Glans” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro’s tot 100 euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede las Doucherekjes in de regio van Oost Gelre (Nederland, iDEAL).

Bestellen? in Oost Gelre

Er zijn veel manieren om dieetgerief te spotten in De Schutterij.


Er zijn veel winkels nabij Oost Gelre: gamma

Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol !! ditsendots.nl Wesco Toiletborstel Wesco Toiletborstel RVS Glans in De Schutterij