Wesco Toiletborstel – Blackberry purple (Drieborg) ☆☆

Wesco Toiletborstel - Blackberry purple in Drieborg

De Wire hook van Tiger biedt gemak, waar je deze ook plaatst. Als kapstok voor jassen en tassen is dit fraaie designmodel met dubbele haak zeer geschikt. De Wire hook is ook erg nuttig voor de badkamer, keuken of het toilet.

De belangrijkste specificaties

  • Afmetingen: 96 x 35 x 29 mm
  • Kleur: wit
  • Materiaal: metaal

Voordelen

Klein maar fijn. De haak neemt weinig ruimte in, maar biedt als universeel hangsysteem veel gemak.

Over de haken van Tiger

De haken serie van Tiger bestaat uit talloze designs en verschillende soorten ophangsystemen. Zo is er altijd een haak die perfect in jouw badkamer of keuken past. De haken zorgen ervoor dat de ruimte er altijd netjes en opgeruimd uitziet zonder los slingerende accessoires of handdoeken.

Over het merk Tiger

Het Nederlandse bedrijf Tiger heeft zich in de jaren gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van badkameraccessoires en -meubels. Tiger biedt haar klanten complete badkamerinrichtingen aan, waarbij het design volledig op elkaar afgestemd is. Van badkamermeubels en douchecabines tot zeepbakjes en handdoekhaakjes. Inmiddels is Tiger uitgegroeid tot een Internationaal bedrijf met het hoofdkantoor nog altijd in Geldrop. Dankzij innovatie, eigentijds design, kwaliteit en functionaliteit heeft het merk haar naam hoog weten te houden. Voor uw badkamer kiest u Tiger. (EAN code: 4011097223933 Welke kraan moet ik kiezen?) (ID: 9200000047735439 Tiger) Ga je straks ook opnieuw aan de slag in Drieborg ? Wesco Toiletborstel - Blackberry purple in Drieborg

Klus in Groningen

Meestal wordt jouw artikel “Wesco Toiletborstel – Blackberry purple” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro’s tot 100 euro 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede las Handdoekhouders in de regio van Oldambt (Nederland, overboeking).

Waar? in Oldambt

Er zijn veel manieren om bureau materiaal aan te schaffen in Drieborg.


Er zijn tal van winkels nabij Oldambt: Renovatie Shop

Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol !! ditsendots.nl Wesco Toiletborstel - Blackberry purple in Drieborg