vipp12 Wandhaak met zuignap, set van 2 (Schendelbeke) ☆☆☆☆

vipp12 Wandhaak met zuignap, set van 2 in Schendelbeke

Rubber, RVS

Deze badkraan uit de GROHE Essence New serie biedt je alle comfort die je nodig hebt. De kraan oogt prachtig met zijn cilindrische design en glanzend chromen GROHE StarLight® beschermlaag. En ook met z’n functionele aspecten zit je goed.

Dankzij GROHE SilkMove® is de eenhendelkraan zeer soepel en precies te bedienen voor de temperatuur en het watervolume. En net zo soepel zet je de waterstroom om van bad naar douche. De terugslapklep in de kraan zorgt ervoor dat er nooit verbruikt water terugvloeit. De kraan is speciaal voor wandmontage ontworpen en is gegarandeerd een blikvanger in je badkamer.

Wat zit er in de verpakking?
• Kraan
• Nederlandse montagehandleiding

Hoe weet ik zeker dat het past?
De hart op hart afstand van deze badkraan is 150 mm. De hart op hart afstand is de afstand tussen het middelpunt van de warm wateraansluiting en het middelpunt van de koud wateraansluiting.

Voordelen:
GROHE SilkMove®: een kraan met stuurbekrachtiging
Je kunt de temperatuur en het volume van deze kraan in één beweging instellen: dankzij het hoogwaardige binnenwerk van de kraan is de hendel licht te bedienen – ook na jaren intensief gebruik.

GROHE StarLight® – altijd een glanzende kraan
Veeg de kraan eenvoudig met een droog doekje schoon. Het super gladde oppervlak is krasbestendig, laat zich makkelijk schoon maken en heeft een mooie glans. Je bent dus minder tijd kwijt aan schoonmaken, terwijl je kraan er altijd als nieuw uitziet.

Over GROHE Essence New – de verbeterde definitie van design en functie
Door zijn cilindrische vormgeving, uitgevoerd in glanzend GROHE StarLight® chroom, staat deze GROHE Essence New serie voor duidelijkheid en elegantie. De eenvoud en rust van het ontwerp zijn kenmerkend voor deze wastafel-, bad- en douchekranen. Je kunt kiezen uit diverse uitloophoogtes en –lengtes zodat er altijd een kraan is die past bij wat je nodig hebt. Ook de bewezen GROHE SilkMove® techniek waarmee je soepel het volume en de temperatuur regelt past in het harmonische beeld. Enkele varianten zijn uitgerust met milieubesparende technieken zoals GROHE SilkMove® ES en GROHE EcoJoy®. En zo worden de begrippen design en techniek opnieuw gedefinieerd. Laat je niet misleiden door de elegante eenvoud van het design, het comfort van een GROHE kraan is altijd optimaal. (EAN code: 4008431100265 ) (ID: 9200000044231394 GROHE) Ga je binnenkort ook opnieuw aklussen in Schendelbeke ? vipp12 Wandhaak met zuignap, set van 2 in Schendelbeke

Klus in Oost-Vlaanderen

Meestal wordt jouw goed “vipp12 Wandhaak met zuignap, set van 2” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen lopen uiteen enkele �,� tot honderden euro 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede pgt Badkranen in de streek van Geraardsbergen (België, goedkoop).

Online in Geraardsbergen

Er zijn veel manieren om dieetgerief te zoeken in Schendelbeke.


Er zijn veel winkels nabij Geraardsbergen: gamma

Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! WWW.ditsendots.nl vipp12 Wandhaak met zuignap, set van 2 in Schendelbeke