vidaXL – Toiletbril Bidet WC-bril Elektronisch 60798 (Ouwegem) ☆☆

vidaXL - Toiletbril Bidet WC-bril Elektronisch 60798 in Ouwegem

Deze Silverflex doucheslang wordt je vriend onder de douche. Hij is verkrijgbaar in verschillende lengtes en zijn TwistFree functie geeft je nog meer plezier onder het douchen. Want dankzij deze toepassing raakt je slang nooit meer verdraaid en wordt douchen nog relaxter. De kunststof slang is GROHE StarLight® verchroomd.

TwistFree – je doucheslang volgt elke beweging die je maakt
Zoals alles van GROHE zijn ook de GROHE TwistFree doucheslangen op de praktijk gebaseerd. Iedereen heeft wel eens met de doucheslang geworsteld als die weer eens gedraaid zat. Met TwistFree van GROHE is dat voor eens en altijd verleden tijd. De slang draait automatisch mee door een toepassing in de aansluiting van de slang op de handdouche. Dus nooit meer een geknikte- of verdraaide slang.

Wat zit er in de verpakking?
• Silverflex doucheslang
• Nederlandstalige montagehandleiding

Hoe weet ik zeker dat het past?
De doucheslang heeft aan beide zijden een standaardaansluiting van een 1/2″”. (EAN code: 8711247098447 Welke kraan moet ik kiezen?) (ID: 9200000026500398 GROHE) Ga je zo meteen ook terug verbouwen in Ouwegem ? vidaXL - Toiletbril Bidet WC-bril Elektronisch 60798 in Ouwegem

Klussen in Oost-Vlaanderen

Meestal wordt jouw artikel “vidaXL – Toiletbril Bidet WC-bril Elektronisch 60798” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro’s tot 100 euro 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede tools Doucheslangen in de regio van Zingem (België, retour).

Waar? in Zingem

Er zijn veel manieren om bureau materiaal te spotten in Ouwegem.


Er zijn tal van winkels nabij Zingem: Renovatie Shop

Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol.com !! ditsendots.nl vidaXL - Toiletbril Bidet WC-bril Elektronisch 60798 in Ouwegem