Tork conventional toiletrol dispenser elevation wit (Exloërveen) ☆☆☆☆

Tork conventional toiletrol dispenser elevation wit in Exloërveen

De scharnierende toiletrolhouder uit de accessoiresserie Items van Tiger is uitgevoerd in glanzend roestvast staal en biedt ruimte voor één toiletrol. De toiletrolhouder heeft een vierkante afdekrozet waarmee u de houder over het bevestigingsplaatje heen vastzet, zodat de werkelijke bevestiging uit het zicht verdwijnt.

Wat zit er in de verpakking

  • Toiletrolhouder
  • Bevestigingsplaatje
  • Schroeven en pluggen
  • Nederlandse gebruiksaanwijzing

De belangrijkste specificaties

  • Gepolijst roestvast staal
  • Afmetingen 13 x 11 x 4,5 cm
  • Totaalgewicht 0,404 kg
  • Schroefbaar (schroeven en pluggen meegeleverd)
  • Houder voor 1 toiletrol
  • Garantie is 5 jaar

Tips & Tricks

Wanneer u ervoor kiest om de toiletrolhouder aan de muur te plakken, past alleen het plaksysteem Tigerfix1 bij dit product. Let daar goed op bij de aankoop.

Over de serie Items

Het Items badkamerconcept is stoer en verfijnd tegelijk door zijn robuuste vormgeving in combinatie met vierkante vormen. De accessoires zijn uitgevoerd in geborsteld of gepolijst roestvast staal.

Over het merk Tiger

Het Nederlandse bedrijf Tiger heeft zich in de jaren gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van badkameraccessoires en -meubels. Tiger biedt haar klanten complete badkamerinrichtingen aan, waarbij het design volledig op elkaar afgestemd is. Van badkamermeubels en douchecabines tot zeepbakjes en handdoekhaakjes. Inmiddels is Tiger uitgegroeid tot een Internationaal bedrijf met het hoofdkantoor nog altijd in Geldrop. Dankzij innovatie, eigentijds design, kwaliteit en functionaliteit heeft het merk haar naam hoog weten te houden. Voor uw badkamer kiest u Tiger. (EAN code: 5705953004345 VIPP922B) (ID: 9200000047735347 Tiger) Ga je binnenkort ook opnieuw verbouwen in Exloërveen ? Tork conventional toiletrol dispenser elevation wit in Exloërveen

Klussen in Drenthe

Meestal wordt jouw artikel “Tork conventional toiletrol dispenser elevation wit” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro tot honderden euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele goede las Toiletrolhouders in de streek van Borger-Odoorn (Nederland, goedkoop).

Online in Borger-Odoorn

Er zijn veel manieren om dieet materiaal te zoeken in Exloërveen.


Er zijn tal van shops nabij Borger-Odoorn: Renovatie Shop

Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! ditsendots.nl Tork conventional toiletrol dispenser elevation wit in Exloërveen