Toiletbeugel wegklapbaar Drive lengte 60 cm (Oudebildtdijk) ☆☆

Toiletbeugel wegklapbaar Drive lengte 60 cm in Oudebildtdijk

De reserverolhouder uit de accessoiresserie Boston van Tiger is uitgevoerd in glanzend roestvast staal en biedt ruimte voor één toiletrol. De reserverolhouder heeft een ronde afdekrozet waarmee u de houder over het bevestigingsplaatje heen vastzet, zodat de werkelijke bevestiging uit het zicht verdwijnt.

Wat zit er in de verpakking

  • Reserverolhouder Bevestigingsplaatje
  • Schroeven en pluggen
  • Nederlandse gebruiksaanwijzing

De belangrijkste specificaties

  • Gepolijst roestvast staal
  • Afmetingen 5 x 5 x 14 cm
  • Totaalgewicht 0,241 kg
  • Schroefbaar (schroeven en pluggen meegeleverd)
  • Houder voor 1 toiletrol
  • Garantie is 5 jaar

Tips & Tricks

Wanneer u ervoor kiest om de reserverolhouder aan de muur te plakken, past alleen het plaksysteem Tigerfix1 bij deze houder. Dus let daar goed op bij de aankoop.

Over de serie Boston

Het Boston badkamerconcept is stoer en verfijnd tegelijk door zijn robuuste vormgeving in combinatie met ronde vormen. De accessoires zijn uitgevoerd in geborsteld of gepolijst roestvast staal.

Over het merk Tiger

Het Nederlandse bedrijf Tiger heeft zich in de jaren gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van badkameraccessoires en -meubels. Tiger biedt haar klanten complete badkamerinrichtingen aan, waarbij het design volledig op elkaar afgestemd is. Van badkamermeubels en douchecabines tot zeepbakjes en handdoekhaakjes. Inmiddels is Tiger uitgegroeid tot een Internationaal bedrijf met het hoofdkantoor nog altijd in Geldrop. Dankzij innovatie, eigentijds design, kwaliteit en functionaliteit heeft het merk haar naam hoog weten te houden. Voor uw badkamer kiest u Tiger. (EAN code: 3588560326626 ) (ID: 9200000040990145 Tiger) Ga je straks ook terug klusjes opknappen in Oudebildtdijk ? Toiletbeugel wegklapbaar Drive lengte 60 cm in Oudebildtdijk

Renoveren in Friesland

Meestal wordt jouw artikel “Toiletbeugel wegklapbaar Drive lengte 60 cm” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen lopen uiteen een paar �,� tot honderden euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante pgt Reserverolhouders in de streek van het Bildt (Nederland, inkopen).

Waar? in het Bildt

Er zijn veel manieren om dieet materiaal te spotten in Oudebildtdijk.


Er zijn veel shops nabij het Bildt: Brico

Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol !! WWW.ditsendots.nl Toiletbeugel wegklapbaar Drive lengte 60 cm in Oudebildtdijk