Toilet frame met verstelbare hoogte en breedte (Oud Annerveen) ☆

Toilet frame met verstelbare hoogte en breedte in Oud Annerveen

De zeepschaal uit de accessoiresserie Melbourne van Tiger is uitgevoerd in glanzend roestvast staal gecombineerd met een zeepschaal van matglas. De houder van de zeepschaal heeft een vierkante afdekrozet waarmee u de houder over het bevestigingsplaatje heen vastzet, zodat de werkelijke bevestiging uit het zicht verdwijnt.

Montage

De zeepschaal is aan de muur te bevestigen met de meegeleverde schroeven en pluggen. Indien er geen mogelijkheid is tot schroeven, is er de mogelijkheid om met behulp van Tigerfix2 de zeepschaal op een gladde en harde ondergrond te plakken. Het plaksysteem van Tiger vervangt het schroefbare bevestigingsplaatje door een plakbaar bevestigingsplaatje. Dit wordt niet meegeleverd, maar is los verkrijgbaar.

Wat zit er in de verpakking

  • Zeephouder
  • Zeepschaal matglas
  • Bevestigingsplaatje
  • Schroeven en pluggen
  • Nederlandse gebruiksaanwijzing

De belangrijkste specificaties

  • Gepolijst roestvast staal
  • Afmetingen 11 x 4,5 x 13,3 cm
  • Totaalgewicht 0,416 kg
  • Schroefbaar (schroeven en pluggen meegeleverd)
  • Garantie is 5 jaar

Tips & Tricks

Voorkom dat er water blijft staan in het schaaltje, zodat de zeep in goede staat blijft. De zeepschaal is ideaal voor op uw badkamer of het toilet.

Serie

De accessoireslijn Melbourne van Tiger is uitgevoerd in geborsteld en gepolijst roestvast staal. De badkameraccessoires zijn een combinatie van slanke ronde en vierkante vormen, en de producten staan bekend om de balans tussen eenvoud en schoonheid.

Over het merk Tiger

Het Nederlandse bedrijf Tiger heeft zich in de jaren gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van badkameraccessoires en -meubels. Tiger biedt haar klanten complete badkamerinrichtingen aan, waarbij het design volledig op elkaar afgestemd is. Van badkamermeubels en douchecabines tot zeepbakjes en handdoekhaakjes. Inmiddels is Tiger uitgegroeid tot een Internationaal bedrijf met het hoofdkantoor nog altijd in Geldrop. Dankzij innovatie, eigentijds design, kwaliteit en functionaliteit heeft het merk haar naam hoog weten te houden. Voor uw badkamer kiest u Tiger. (EAN code: 8717821184520 ) (ID: 9200000040990539 Tiger) Ga je straks ook terug aklussen in Oud Annerveen ? Toilet frame met verstelbare hoogte en breedte in Oud Annerveen

Klussen in Drenthe

Meestal wordt jouw goed “Toilet frame met verstelbare hoogte en breedte” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro tot honderden euro 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede tools in de regio van Aa en Hunze (Nederland, waar kopen).

Online in Aa en Hunze

Er zijn veel manieren om een vermageringskuur aan te schaffen in Oud Annerveen.


Er zijn tal van shops nabij Aa en Hunze: gamma

Meestal kan je hem ook online aanschaffen, bv. via bol !! WWW.ditsendots.nl Toilet frame met verstelbare hoogte en breedte in Oud Annerveen