Tiger Rhino Haak – RVS (Ramsdonk) ☆☆☆☆

Tiger Rhino Haak - RVS in Ramsdonk

RVS

Deze dubbele bekerhouder uit de accessoiresserie Impuls van Tiger heeft een houder van geborsteld roestvast staal, welke goed samengaat met de twee bekers van mat glas. De bekerhouder heeft een vierkante afdekrozet waarmee u de houder over het bevestigingsplaatje heen vastzet, zodat de werkelijke bevestiging uit het zicht verdwijnt.

Wat zit er in de verpakking

  • Bekerhouder
  • Beker mat glas(2x)Bevestigingsplaatje
  • Schroeven en pluggen
  • Nederlandse gebruiksaanwijzing

De belangrijkste specificaties

  • Geborsteld roestvast staal
  • Afmetingen 16,2 x 9,6 x 11,5 cm
  • Totaalgewicht 0,940 kg
  • Schroefbaar (schroeven en pluggen meegeleverd)
  • Garantie is 5 jaar

Tips & Tricks

Wanneer u ervoor kiest om de bekerhouder aan de muur te plakken, past alleen het plaksysteem Tigerfix1 bij deze haak. Dus let daar goed op bij de aankoop. Voorkom dat er water blijft staan in de bekers, voor goede hygiëne. De bekers zijn eenvoudig uit de houder te nemen, en hierdoor gemakkelijk te reinigen.

Over de serie Impuls

Impuls is een lichtvoetig badkamerconcept, toegankelijk en strak van belijning met accessoires in chroom of een rvs-finish. De lijn is een uitkomst als u slim moet omspringen met de ruimte in uw badkamer. De meubels hebben namelijk maar een diepte van 40 cm. Dankzij de inloopdouchecabine kunt u zelfs in een kleine badkamer royaal douchen. Door het ontbreken van profielen blijft de badkamer ruimtelijk ogen.

Over het merk Tiger

Het Nederlandse bedrijf Tiger heeft zich in de jaren gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van badkameraccessoires en -meubels. Tiger biedt haar klanten complete badkamerinrichtingen aan, waarbij het design volledig op elkaar afgestemd is. Van badkamermeubels en douchecabines tot zeepbakjes en handdoekhaakjes. Inmiddels is Tiger uitgegroeid tot een Internationaal bedrijf met het hoofdkantoor nog altijd in Geldrop. Dankzij innovatie, eigentijds design, kwaliteit en functionaliteit heeft het merk haar naam hoog weten te houden. Voor uw badkamer kiest u Tiger. (EAN code: 4008431609461 ) (ID: 9200000047450966 Tiger) Ga je zo meteen ook terug klusjes opknappen in Ramsdonk ? Tiger Rhino Haak - RVS in Ramsdonk

Renoveren in Vlaams Brabant

Meestal wordt jouw artikel “Tiger Rhino Haak – RVS” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar �,� tot honderden euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele interessante pgt Bekerhouders in de streek van Kapelle-op-den-Bos (België, omgeving).

Waar? in Kapelle-op-den-Bos

Er zijn veel manieren om dieet materiaal te vinden in Ramsdonk.


Er zijn tal van shops nabij Kapelle-op-den-Bos: Doe Het Zelver

Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol !! ditsendots.nl Tiger Rhino Haak - RVS in Ramsdonk