Tiger Impuls Badhanddoekrek Dubbel – Chroom (Middenmeer) ☆☆

Tiger Impuls Badhanddoekrek Dubbel - Chroom in Middenmeer

RVS

Het dubbele badhanddoekrek uit de accessoiresserie Impuls van Tiger is uitgevoerd in geborsteld roestvast staal en biedt ruimte voor twee handdoeken. Het handdoekrek heeft twee vierkante afdekrozetten waarmee u het handdoekrek over de bevestigingsplaatjes heen vastzet, zodat de werkelijke bevestigingen uit het zicht verdwijnen.

Wat zit er in de verpakking

  • Badhanddoekrek
  • Bevestigingsplaatjes(2x)
  • Schroeven en pluggen
  • Nederlandse gebruiksaanwijzing

De belangrijkste specificaties

  • Geborsteld roestvast staal
  • Afmetingen 42,8 x 7,4 x 4,8 cm
  • Totaalgewicht 0,580 kg
  • Schroefbaar (schroeven en pluggen meegeleverd) Rek voor 2 badhanddoeken
  • Garantie is 5 jaar

Tips & Tricks

Voorkom dat zware voorwerpen aan het badhanddoekrek worden gehangen. Het badhanddoekrek niet bedoeld om aan te hangen of aan op te trekken.

Over de serie Impuls

Impuls is een lichtvoetig badkamerconcept, toegankelijk en strak van belijning met accessoires in chroom of een rvs-finish. De lijn is een uitkomst als u slim moet omspringen met de ruimte in uw badkamer. De meubels hebben namelijk maar een diepte van 40 cm. Dankzij de inloopdouchecabine kunt u zelfs in een kleine badkamer royaal douchen. Door het ontbreken van profielen blijft de badkamer ruimtelijk ogen.

Over het merk Tiger

Het Nederlandse bedrijf Tiger heeft zich in de jaren gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van badkameraccessoires en -meubels. Tiger biedt haar klanten complete badkamerinrichtingen aan, waarbij het design volledig op elkaar afgestemd is. Van badkamermeubels en douchecabines tot zeepbakjes en handdoekhaakjes. Inmiddels is Tiger uitgegroeid tot een Internationaal bedrijf met het hoofdkantoor nog altijd in Geldrop. Dankzij innovatie, eigentijds design, kwaliteit en functionaliteit heeft het merk haar naam hoog weten te houden. Voor uw badkamer kiest u Tiger. (EAN code: 4008913861400 ) (ID: 9200000040990295 Tiger) Ga je binnenkort ook opnieuw aklussen in Middenmeer ? Tiger Impuls Badhanddoekrek Dubbel - Chroom in Middenmeer

Klussen in Noord-Holland

Meestal wordt jouw bestelling “Tiger Impuls Badhanddoekrek Dubbel – Chroom” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro’s tot 100 euro 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante pgt Handdoekhouders in de streek van Hollands Kroon (Nederland, inkopen).

Waar? in Hollands Kroon

Er zijn veel manieren om dieetgerief te vinden in Middenmeer.


Er zijn veel winkels nabij Hollands Kroon: Renovatie Shop

Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol !! ditsendots.nl Tiger Impuls Badhanddoekrek Dubbel - Chroom in Middenmeer