Simply For Kids Tandenborstelhouder Lieveheersbeestje (Ewijk) ☆☆

Simply For Kids Tandenborstelhouder Lieveheersbeestje in Ewijk

Multicolor

Het Belvedere Fonteinmeubel heeft een landelijke/klassiek ontwerp en is verkrijgbaar in twee kleuren.

De wastafel is vervaardigd uit polybeton en is op twee manieren op de onderkast te monteren, zowel met kraangat links als rechts.

De metalen deurgrepen zorgen voor een landelijk/klassieke uitstraling van de onderkast, deze deurgreep dient enkel nog gemonteert te worden op de onderkast.

De onderkast wordt geleverd met softclose scharnieren en is uitgevoerd in MDF. De scharnieren van de fonteinset zijn zowel links als recht op de onderkast te monteren. U heeft dus zelf de keuze of het fonteinmeubel naar links of naar rechts opent.

De fonteinset Belvedere wordt deels voorgemonteert geleverd. De montagehandleiding is bijgesloten.

Hoe monteer ik mijn Fonteinset?
• Controleer uw meubel voor het monteren altijd eerst op gebreken en/of fouten.
• Plaats uw fonteinset nooit in directe omgeving van een bad of douche zonder vaste een scheidingswand, uw fonteinset moet immers spatvrij hangen in verband met waterschade aan het meubel.
• Montagemateriaal voor de fonteinset wordt niet meegeleverd. Wij adviseren dan ook altijd het juiste montage materiaal te gebruiken wat geschikt is voor de desbetreffende achterwand.
• De fonteinset wordt deels voorgemonteert geleverd. Enkel de wasbak en de deurgrepen dienen nog gemonteert te woren op de onderkast.

1. Begin altijd als eerste met het monteren van de deurgrepen op de deur van de onderkast.
2. Controleer altijd waar de afvoer uit de muur komt. deze dient namelijk in hetmidden van de fonteinset te komen.
3. Trek een horizontale lijn waarop de montagebeugels worden bevestigd aan de muur.
4. Na bevestiging van de montage beugels kunt u de onderkast in montage gebeugel hangen, let op dat het meubel wel waterpas hangt.
5. Wanneer het meubel stevig aan de muur hangt spuit u aan de bovenkant van de onderkast een rand kit waarna u de wastafel op de onderkast plaatst.
6. De spiegel monteert u op gewenste hoogte boven het meubel.

Wat zit er in de verpakking:
– Onderkast
– Wastafel
– Spiegel
– Metalen deurgreep
– Montage beugels fonteinset
– Montage beugels spiegel
– Montage handleiding

Niet meegeleverd:
– Montagemateriaal (schroeven, pluggen)
– Sifon
– Kraan
– Overig aansluitmateriaal

Product Specificaties:
– Softclose Scharnieren Ja, onderkast voorzien van soft-close scharnieren.
– Aantal deuren: 1
– Afmeting spiegel: H50xB40xD3 cm
– Afmeting onderkast: H50xB40xD22 cm
– Afmeting wastafel: H11xB40xD22 cm
– Materiaal: MDF
– Materiaal Wastafel: Polybeton
– Kleur: Wit zijdeglans, gelamineerd

MDF
Medium-Density Fibreboard (MDF) is een product met een middelharde dichtheid. MDF is dus geen merknaam, maar een soortnaam. De houtvezels in deze plaat zijn gedroogd en door middel van harsen met elkaar verbonden.

Polybeton
Polybeton is een strak en tijdloos materiaal op basis van marmerpoeder vermengt met polyester.
РUit ̩̩n stuk gegoten,
– Gemakkelijk te onderhouden
– Hygiënenisch en waterdicht

Een polybeton wastafel is realtief sterk en is minder kwetsbaar ten opzichte van een keramische wastafel Overigens krast polybeton wel eerder dan een keramiek Echter kun je bij polybeton de kleine krasjes gemakkelijk weg poetsen,

FSC
80% van de dieren zijn voor hun leven afhankelijk van het bos, evenals miljoenen mensen die in het bos leven of werken.

Volgens FSC is de beste manier om bossen te behouden ze te gebruiken. Maar dan wel op een verantwoorde manier. Dus door rekening te houden met ecologische, sociale en economische belangen.

De voorwaarden voor verantwoord bosbeheer zijn vastgelegd in de FSC Principes en Criteria. Deze ‘spelregels‘ worden door de ecologische, sociale en economische ‘spelers‘ gezamenlijk bepaald. Via certificering wordt gewaarborgd dat de regels worden nageleefd. FSC is het enige systeem voor verantwoord bosbeheer dat op deze wijze werkt en daardoor als enige wordt gesteund door milieu- en ontwikkelingsorganisaties als WWF, Greenpeace en OxfamNovib.

Door FSC-hout te kopen draagt u dus bij aan behoud van bossen en een gezonde leefomgeving voor mens en dier wereldwijd.

Meer vraag naar FSC-hout en FSC-papier = Meer FSC-bos!

Tips & Tricks:
Om uw fonteinset in goede contitie te houden adviseren wij het volgende:
• Zorg altijd voor goede ventilatie in uw toilet. Wanneer dit niet het geval is kan er schade ontstaan aan uw fonteinmeubel.
• Wij adviseren u uw fonteinset enkel schoon te maken met een niet agressief schoonmaakmiddel of schuurmiddel. Tevens raden wij u aan geen water te gebruiken heter dan 60 graden.
• Laat uw elektra ten alle tijden aansluiten door een erkend elektromonteur. (EAN code: 8711238312996 ) (ID: 9200000036058789 ) Ga je straks ook opnieuw verbouwen in Ewijk ? Simply For Kids Tandenborstelhouder Lieveheersbeestje in Ewijk

Verbouwen in Gelderland

Meestal wordt jouw item “Simply For Kids Tandenborstelhouder Lieveheersbeestje” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro’s tot honderden euros 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante las Fonteinen in de streek van Heumen (Nederland, goed).

Bestellen? in Heumen

Er zijn veel manieren om een vermageringskuur te spotten in Ewijk.


Er zijn tal van winkels nabij Heumen: Doe Het Zelver

Meestal kan je hem ook online aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! www.ditsendots.nl Simply For Kids Tandenborstelhouder Lieveheersbeestje in Ewijk