Schütte Napoli Badset inclusief Handdouche en Slang – ø 6,5 cm – 3 standen – 150 cm Slang – Chroom (Molenbeersel) ☆☆

Schütte Napoli Badset inclusief Handdouche en Slang - ø 6,5 cm - 3 standen - 150 cm Slang - Chroom in Molenbeersel

Handdouche | 3 straalsoort(en) | Diameter: 6,5 cm

Houdt je badkamer netjes droog tijdens het douchen met dit transparante douchegordijn van Sealskin. Met zijn geometrische cirkels geeft het Lace douchegordijn je badkamer een elegante look.

Wat zit er in de verpakking

 • Douchegordijn Lace
 • Het douchegordijn wordt geleverd zonder ringen. Sealskin heeft diverse ringen, haken en klemmen in het assortiment om het douchegordijn mee op te hangen.

De belangrijkste specificaties

 • Afmetingen: 180 cm breed en 200 cm hoog
 • Tips & Tricks

  Het douchegordijn blijft nog langer mooi door het na het douchen af te nemen met een vochtige doek. Als je het douchegordijn in bad gebruikt laat het dan buiten het bad drogen. Hang het gordijn na een douchebeurt altijd goed ruim uit zodat het snel droogt en lekker fris blijft. Om de warmte goed in de doucheruimte te houden hang je het douchegordijn zo op dat de onderkant dichtbij de grond komt.

  Over de douchegordijnen van Sealskin

  Alle designs van de douchegordijnen worden in ons eigen bedrijf ontworpen. Dit onderstreept het Dutch Design karakter van de hele reeks Sealskin douchegordijnen. Innovaties en trends worden op de voet gevolgd en inspiratie voor onze designs vinden wij op internationale beurzen, in bladen, op modeblogs en in de sociale media. Een mooi design douchegordijn onderstreept het karakter van elke badkamer, als eyecatcher of als ondersteunend element.

  Over het merk Sealskin

  Sealskin is een toonaangevende producent van badkamersanitair en badkameraccessoires met ruim 250 jaar kennis, ervaring en vakmanschap. Ons assortiment van mooie, stijlvolle en vaak vrolijke badkameraccessoires horen bij een complete badkamerbeleving. Daarom hebben wij ook een grote collectie badkameraccessoires waarbij kwaliteit en sfeervol design hand in hand gaan. (EAN code: 4008913099407 ) (ID: 9200000032775550 sealskin) Ga je straks ook opnieuw aan de slag in Molenbeersel ? Schütte Napoli Badset inclusief Handdouche en Slang - ø 6,5 cm - 3 standen - 150 cm Slang - Chroom in Molenbeersel

  Klussen in Limburg

  Meestal wordt jouw item “Schütte Napoli Badset inclusief Handdouche en Slang – ø 6,5 cm – 3 standen – 150 cm Slang – Chroom” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro tot honderden euros 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante tools Douchegordijnen in de streek van Kinrooi (België, waar te koop).

  Waar? in Kinrooi

  Er zijn veel manieren om bureau materiaal te vinden in Molenbeersel.


  Er zijn tal van shops nabij Kinrooi: Brico

  Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! www.ditsendots.nl Schütte Napoli Badset inclusief Handdouche en Slang - ø 6,5 cm - 3 standen - 150 cm Slang - Chroom in Molenbeersel