Plieger Weser Reservoir – Laaghangend – Dualflush – 3,5liter-6/9liter – Wit – Kunststof (Ragnies) ☆

Plieger Weser Reservoir - Laaghangend - Dualflush - 3,5liter-6/9liter - Wit - Kunststof in Ragnies

Door het praktische en strakke ontwerp zijn Rhino haken van Tiger erg geschikt voor de moderne badkamer met een strak interieur. De stevige haken zijn eenvoudig vormgegeven en zijn makkelijk op te hangen aan de plakstrip.

Wat zit er in de verpakking

  • Rhino haak

De belangrijkste specificaties

  • Kleur: geborsteld RVS
  • Afmetingen: 40 mm x 40 mm x 20 mm
  • Materiaal: metaal

Voordelen

De functionele Top haak geeft de mogelijkheid je handdoek of ochtendjas weg te hangen. De plakstrip maakt monteren op de gewenste plek een eenvoudig klusje.

Over de haken van Tiger

De haken serie van Tiger bestaat uit talloze designs en verschillende soorten ophangsystemen. Zo is er altijd een haak die perfect in jouw badkamer of keuken past. De haken zorgen ervoor dat de ruimte er altijd netjes en opgeruimd uitziet zonder los slingerende accessoires of handdoeken.

Over het merk Tiger

Het Nederlandse bedrijf Tiger heeft zich in de jaren gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van badkameraccessoires en -meubels. Tiger biedt haar klanten complete badkamerinrichtingen aan, waarbij het design volledig op elkaar afgestemd is. Van badkamermeubels en douchecabines tot zeepbakjes en handdoekhaakjes. Inmiddels is Tiger uitgegroeid tot een Internationaal bedrijf met het hoofdkantoor nog altijd in Geldrop. Dankzij innovatie, eigentijds design, kwaliteit en functionaliteit heeft het merk haar naam hoog weten te houden. Voor uw badkamer kiest u Tiger. (EAN code: 4008913852415 ) (ID: 9200000010413598 Tiger) Ga je straks ook terug aan de slag in Ragnies ? Plieger Weser Reservoir - Laaghangend - Dualflush - 3,5liter-6/9liter - Wit - Kunststof in Ragnies

Renoveren in Henegouwen

Meestal wordt jouw item “Plieger Weser Reservoir – Laaghangend – Dualflush – 3,5liter-6/9liter – Wit – Kunststof” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro tot honderden euros 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele goede tools Handdoekhouders in de regio van Thuin (België, waar kan je).

Waar? in Thuin

Er zijn veel manieren om bureau materiaal te vinden in Ragnies.


Er zijn veel shops nabij Thuin: Doe Het Zelver

Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol !! www.ditsendots.nl Plieger Weser Reservoir - Laaghangend - Dualflush - 3,5liter-6/9liter - Wit - Kunststof in Ragnies