Plieger Royal wc-bril – Duroplast – Wit (Micheroux) ☆

Plieger Royal wc-bril - Duroplast - Wit in Micheroux

De Wc-Boy VERRY van Allibert is vervaardigd uit voorgevormde metalen gechromeerde rechthoekige buis. Handig om te plaatsen in de kleine wc-ruimte met een wc-rohouder, en houder met wc-borstel. Licht en toch stevig door zijn glazen voet van veiligheidsglas, tevens gemakkelijk te verplaatsen voor reiniging.

Wat zijn de voordelen van dit artikel?
De WC-boy VERRY is vervaardigd uit een voorgevormde metalen gechromeerde rechthoekige buis. Handig om te plaatsen in de kleine wc-ruimte met een wc-rohouder, voorraad wc-rollen houder en wc-borstel. Licht en toch stevig, tevens makkelijk te verplaatsen voor reiniging.

De praktische staande accessoires van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties zoals makkelijk ophangen van handdoeken, eenvoudige opberging van wc accessoires,gemakkelijk onderhoud, hygi├źne duurzaam tegen vochtigheid, enz. De staaccessoires en houders zijn verkrijgbaar in diverse modellen, materialen en decors? Voor ieders smaak heeft Allibert het juiste badkameraccessoire.

De belangrijkste specificaties:
Afmetingen: 24 x 70 x 18 cm
Gewicht: 2,1 kg
Accessoire om te plaatsen
Papierhouder – borstelhouder

Wat zit er in de verpakking?
Wc-boy K’RE
– losse elementen verpakt in plastiek zak en kartonnen beschermingsdoos
– montagemoeren voorzien in plastiek zakje voor losse elementen in elkaar te vijzen
– instructies voorzien in de doos.

Tips en tricks
Gebruik geen hardnekkige schoonmaakmiddelen voor het reinigen van uw wc-boy. (EAN code: 4005176816734 Welke kraan moet ik kiezen?) (ID: 9200000059049865 Allibert) Ga je straks ook opnieuw aan de slag in Micheroux ? Plieger Royal wc-bril - Duroplast - Wit in Micheroux

Klus in Luik

Meestal wordt jouw item “Plieger Royal wc-bril – Duroplast – Wit” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele �,� tot honderden euros 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele interessante tools Toiletrolhouders in de regio van Soumagne (Belgi├ź, goedkoopste).

Winkels in Soumagne

Er zijn veel manieren om bureau materiaal te vinden in Micheroux.


Er zijn tal van winkels nabij Soumagne: Renovatie Shop

Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol !! ditsendots.nl Plieger Royal wc-bril - Duroplast - Wit in Micheroux