Plieger Cross 3-Gats Wastafelkraan – Muurkraan – Chroom (Rocourt) ☆

Plieger Cross 3-Gats  Wastafelkraan - Muurkraan - Chroom in Rocourt

Zonder waste of ketting | Montage: Inbouw | 2 handvatten

Deze douchemengkraan combineert design met functie. De kraan is aangenaam handig en zelfs intuïtief te bedienen. Door GROHE CoolTouch® wordt de buitenkant van de kraan nooit warmer dan de ingestelde temperatuur en SafeStop zorgt ervoor dat de watertemperatuur nooit, zonder dat je het wilt, warmer wordt dan 38°C. Wel zo veilig, zeker bij kinderen.

En gemak dient de mens met de GROHE EasyReachTM tray. Deze is niet alleen mooi om te zien maar hierdoor is je shampoo en douchegel altijd binnen handbereik. De GROHE Grohtherm 2000 New is ook voorzien van een bespaarfunctie waarmee je tot wel 50% op je waterverbruik bespaart. Goed voor je portemonnee én je helpt het milieu ook een handje.

GROHE Grohtherm 2000 New: veiligheid voorop met 100% GROHE CoolTouch®
GROHE Grohtherm 2000 New thermostaatkranen zijn tijdloos en elegant van vorm en zijn altijd gericht op het gebruik in de praktijk in jouw badkamer. De grepen zijn ergonomisch gevormd en gemakkelijk te hanteren. De kraan is voorzien van veiligheidsfuncties waardoor de kraan nooit heet aanvoelt en het water nooit zonder dat jij het wilt, plotseling te warm wordt. Daarbij is het onderhoud super eenvoudig.

De kraan is ook voorzien van bespaarfuncties waardoor je bijvoorbeeld heel eenvoudig tot wel 50% minder water verbruikt. Zo bespaar je tijdens het douchen op water, op je kosten én bovendien op het milieu en onze waterbronnen. Deze Made-in-Germany-serie maakt van je douche een spa. En wil je nog meer gemak? Daarvoor ontwikkelden we de (optionele) praktische GROHE EasyReachTM tray. Je bevestigt hem snel op je thermostaatkraan en hij is uitermate handig voor je shampoo en je douchegel.

Specificaties:
• GROHE EcoJoy®: minder water, verantwoord genieten
• Eenvoudig te onderhouden dankzij de duurzame GROHE StarLight® chroomlaag
• GROHE TurboStat®: binnen een fractie van een seconde de gewenste temperatuur om je hele douche van te genieten
• GROHE CoolTouch®: de kraan wordt nooit warmer dan de ingestelde temperatuur
• GROHE SafeStop beschermt je tegen een te hoge watertemperatuur
• GROHE EasyReachTM is de praktische tray voor shampoo en douchegel
• Aqua Paddle: ergonomische- en eenvoudig te bedienen grep
• Met de EcoButton functie is het heel eenvoudig om tot wel 50% op je waterverbruik te besparen
• GROHE EasyLogic®: eenvoudige bediening door duidelijke signalering op de kraan
• Voorzien van Voorzien van rozetten voor veiligheid en een nette afwerking

Wat zit er in de verpakking:
• Thermostaatkraan
• Nederlandse montagehandleiding

Voordelen:
GROHE EcoJoy®: bespaar water en geld
GROHE EcoJoy® zorgt voor waterbesparing. De kraan laat tot wel 50% minder water door zonder aan comfort in te leveren. Dus altijd een volle en krachtige straal en toch goed voor portemonnee en milieu.

GROHE StarLight® – altijd een glanzende kraan
Veeg de kraan eenvoudig met een droog doekje schoon. Het super gladde oppervlak is krasbestendig, laat zich makkelijk schoon maken en heeft een mooie glans. Je bent dus minder tijd kwijt aan schoonmaken, terwijl je kraan er altijd als nieuw uitziet.

GROHE TurboStat®: snel en constant de gewenste watertemperatuur
Veiligheid en comfort gaan hand in hand met deze precisietechniek. GROHE TurboStat® zorgt bijna direct voor de gewenste watertemperatuur en houdt deze constant, ongeacht waterdruk- of temperatuurschommelingen.

GROHE CoolTouch®: veiligheid boven alles
Met GROHE CoolTouch® wordt het hete water in de kraan omspoeld door het koude water. De kraan wordt zo nooit warmer dan de temperatuur die je hebt ingesteld en wordt voorkomen dat je je aan de kraan brandt. En dat is wel zo veilig, zeker voor kinderen.

GROHE SafeStop: houdt de kraan op 38°C
Deze zekerheidsfunctie is praktisch én beschermend. De kraan ’klikt’ vast op een comfortabele temperatuur van 38°C. Zo heeft het water altijd een constante en prettig warme temperatuur en wordt voorkomen dat je de temperatuur per ongeluk te hoog zet. Heel veilig, ook voor kinderen. Je kunt de instelling van deze functie zelf aanpassen als je bijvoorbeeld altijd warmer of kouder water dan 38°C zou willen. Aan jou de keus.

De praktische GROHE EasyReachTM tray voor shampoo en douchegel
De GROHE EasyReach™ tray is optioneel en past op de koppelingen van de bad- en douchethermostaat. Zo krijg je ruimte voor het plaatsen van bijvoorbeeld shampoo en douchschuim. En omdat de tray in een handomdraai verwijderd- en terug geplaatst kan worden is schoonmaken een fluitje van een cent.

Aqua Paddle: comfortabele- en eenvoudig te bedienen grepen
Met de ergonomisch gevormde grepen is het makkelijk om de gewenste temperatuur nauwkeurig in te stellen. Zelfs met ingezeepte handen.

GROHE EcoButton: eenvoudig tot wel 50% water besparen
Met deze functie bepaal je zelf wat je wilt: douchen zoals je gewend bent of de EcoButton gebruiken en tot wel 50% op water besparen zonder in te leveren op comfort.

GROHE EasyLogic®: zeer eenvoudige bediening
De temperatuur is gemakkelijk van de kraan af te lezen i.p.v. vanaf de greep. Zo kun je snel en makkelijk de temperatuur instellen die jij het fijnst vindt. De bediening is werkelijk kinderlijk eenvoudig.

Rozetten: speciaal om de wateraansluiting van de thermostaatkraan te beschermen
De GROHE douchethermostaat wordt met een door rozetten voorziene S-aansluiting op je wand bevestigd. Dat staat niet alleen mooier, ze beschermen ook tegen een toevallige aanraking met de warmwateraansluiting in de muur. En net als de kraan zelf zijn ze eenvoudig te reinigen en onderhoudsvriendelijk. (EAN code: 4008913113400 ) (ID: 9200000023029694 GROHE) Ga je binnenkort ook terug klusjes opknappen in Rocourt ? Plieger Cross 3-Gats  Wastafelkraan - Muurkraan - Chroom in Rocourt

Renoveren in Luik

Meestal wordt jouw item “Plieger Cross 3-Gats Wastafelkraan – Muurkraan – Chroom” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele �,� tot 100 euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante tools Douchekranen in de regio van Liège (België, paypal).

Waar? in Liège

Er zijn veel manieren om dieetgerief te vinden in Rocourt.


Er zijn veel shops nabij Liège: Doe Het Zelver

Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! www.ditsendots.nl Plieger Cross 3-Gats  Wastafelkraan - Muurkraan - Chroom in Rocourt