Planchet James RVS (Saint-Remy (Lg.)) ☆☆

Planchet James RVS in Saint-Remy (Lg.)

Chroom | chroom

Toiletborstelset met een strakke zakelijke uitstraling. De pot is zwaar verchroomd. De kunststof binnenpot is makkelijk uit te nemen. Opmerkelijk is ook het elegante design van de steel. Fraai en met een stevig houvast. De serie Pro2000 is een bijzondere keus als u prijs stelt op een moderne robuuste vormgeving en tegelijkertijd belang hecht aan hoogwaardige kwaliteit. Het stoere en strakke design past bij het meest uiteenlopende badkamersanitair. U gaat voor kwaliteit eenvoud en comfort. Het assortiment is compleet en bestaat uit een badlakenrek wisser scheerspiegel en vele andere accessoires. Wilt u liever niet boren in de tegels maak dan gebruik van HangOn. Een supersterke lijm die tot 25 kg. gewicht kan dragen. Makkelijker uw accessoires ophangen kan bijna niet. Montage Wij adviseren niet in de voeg van de tegel te boren. De accessoire heeft dan niet genoeg houvast om recht te blijven hangen. Voor een stevige montage is het dus beter om in de tegel te boren. Om te voorkomen dat de boor uitschiet kunt u eerst wat tape op de tegel plakken. Onderhoud Voor het schoonmaken kunt u de accessoire met een spons een mild sopje en een zachte doek reinigen. Voor het verwijderen van kalkvlekken kunt u een reiniger op basis van azijn of citroenzuur gebruiken. Gebruik geen agressieve reinigingsmiddelen en schuursponsjes. (EAN code: 4022693897602 ) (ID: 9200000039504748 Haceka) Ga je binnenkort ook opnieuw aan de slag in Saint-Remy (Lg.) ? Planchet James RVS in Saint-Remy (Lg.)

Opknappen in Luik

Meestal wordt jouw goed “Planchet James RVS” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro tot honderden euro 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante pgt Toiletborstels in de streek van Bl├ęgny (Belgi├ź, verzendkosten).

Bestellen? in Bl├ęgny

Er zijn veel manieren om dieetgerief te vinden in Saint-Remy (Lg.).


Er zijn veel winkels nabij Bl├ęgny: gamma

Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! ditsendots.nl Planchet James RVS in Saint-Remy (Lg.)