Opklapbare aluminum douche stoel (Saint-Gérard) ☆☆

Opklapbare aluminum douche stoel in Saint-Gérard

Het oog wil ook wat. Het Quadretta douchegordijn van Sealskin houdt niet alleen de badkamer droog tijdens het douchen maar heeft ook een mooi dessin. Daarnaast onderscheidt dit douchegordijn zich van veel andere douchegordijnen door het fabricageproces waarbij de patronen niet geprint zijn op het douchegordijn maar geweven in de stof zelf.

Wat zit er in de verpakking

  • Douchegordijn Quadretta
  • Wasvoorschrift
  • Het douchegordijn wordt geleverd zonder ringen. Sealskin heeft diverse ringen, haken en klemmen in het assortiment om het douchegordijn mee op te hangen.

De belangrijkste specificaties

  • Materiaal: Polyester
  • Afmetingen: 180 cm breed en 200 cm hoog

Tips & Tricks

Spoel na gebruik altijd zeep- en vuilresten van je gordijn af. Hang het gordijn na een douchebeurt altijd goed ruim uit zodat het snel kan drogen waardoor het langer mooi en lekker fris blijft. Als je het douchegordijn in bad gebruikt laat het dan buiten het bad drogen. Kijk goed op het ingenaaide wasvoorschrift voor extra wasinformatie. Als je het gordijn na het wassen strijkt bevordert dit de waterafstotende eigenschappen doordat de vezels zich weer sluiten. Om de warmte goed in de doucheruimte te houden hang je het douchegordijn zo op dat de onderkant dichtbij de grond komt.

Over de douchegordijnen van Sealskin

Alle designs van de douchegordijnen worden in ons eigen bedrijf ontworpen. Dit onderstreept het Dutch Design karakter van de hele reeks Sealskin douchegordijnen. Innovaties en trends worden op de voet gevolgd en inspiratie voor onze designs vinden wij op internationale beurzen, in bladen, op modeblogs en in de sociale media. Een mooi design douchegordijn onderstreept het karakter van elke badkamer, als eyecatcher of als ondersteunend element.

Over het merk Sealskin

Sealskin is een toonaangevende producent van badkamersanitair en badkameraccessoires met ruim 250 jaar kennis, ervaring en vakmanschap. Ons assortiment van mooie, stijlvolle en vaak vrolijke badkameraccessoires horen bij een complete badkamerbeleving. Daarom hebben wij ook een grote collectie badkameraccessoires waarbij kwaliteit en sfeervol design hand in hand gaan. (EAN code: 4025416076186 ) (ID: 9200000032779718 sealskin) Ga je binnenkort ook opnieuw aan de slag in Saint-Gérard ? Opklapbare aluminum douche stoel in Saint-Gérard

Renoveren in Namen

Meestal wordt jouw artikel “Opklapbare aluminum douche stoel” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro’s tot honderden euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante pgt Douchegordijnen in de regio van Mettet (België, creditcard).

Waar? in Mettet

Er zijn veel manieren om een vermageringskuur te vinden in Saint-Gérard.


Er zijn tal van winkels nabij Mettet: gamma

Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via bol.com !! WWW.ditsendots.nl Opklapbare aluminum douche stoel in Saint-Gérard