Mueller Cube inbouw regendouche wandarm 30cm kop (Woudbloem) ☆☆☆☆

Mueller Cube inbouw regendouche wandarm 30cm kop in Woudbloem

Montage: Inbouw | Thermostatisch | Zonder kraan

LED verlichting
Deze fraaie spiegel is aan de onder- en bovenzijde voorzien van LED verlichting. Deze zorgt voor een fraai strijklicht over de muur. De sterkte van de verlichting kan middels de geïntegreerde dimfunctie naar wens worden ingesteld. De LED verlichting wordt in- en uitgeschakeld middels een handbeweging langs de infrarood aan/uit sensorschakelaar. Wilt u de LED verlichting liever op de hoofdschakelaar van de badkamer aansluiten? Dat kan! Vraag ons naar de handleiding.

Sensorschakelaar met dimmerfunctie
De sensor bevindt zich aan de rechter zijde van de spiegel. Deze sensorschakelaar is uitgerust met een dimmerfunctie, zodat u de lichtsterkte van de LED verlichting naar uw persoonlijke voorkeur kan instellen. Uniek in de markt! Deze stand wordt automatisch opgeslagen.

Spiegelverwarming
Met het oog op gebruiksgemak beschikt deze lichtspiegel over geïntegreerde spiegelverwarming. Deze handige extra functie zorgt ervoor dat uw spiegel nooit meer beslaat! Omdat de spiegelverwarming niet altijd aan hoeft, wordt deze middels een aparte aan/uit schakelaar bediend. Deze schakelaar is 10 cm onder de sensorschakelaar geplaatst, zie foto. (EAN code: 8718053677866 ) (ID: 9200000053024271 Schaere) Ga je zo meteen ook opnieuw aan de slag in Woudbloem ? Mueller Cube inbouw regendouche wandarm 30cm kop in Woudbloem

Klus in Groningen

Meestal wordt jouw artikel “Mueller Cube inbouw regendouche wandarm 30cm kop” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro’s tot honderden euro 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele goede tools Badkamerspiegels in de regio van Slochteren (Nederland, via overschrijving).

Waar? in Slochteren

Er zijn veel manieren om bureau materiaal te zoeken in Woudbloem.


Er zijn veel winkels nabij Slochteren: Brico

Meestal kan je hem ook online aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! ditsendots.nl Mueller Cube inbouw regendouche wandarm 30cm kop in Woudbloem