Mueller Cross afbouwdeel therm. 3 weg chroom (Veenhuizen) ☆

Mueller Cross afbouwdeel therm. 3 weg chroom in Veenhuizen

Losse kraan | Montage: Inbouw | Thermostaatkraan

Het KUBECO douchepaneel van Allibert is een praktisch en snel te monteren douchekolom met een ECO-thermostische kraan inbegrepen. Hierdoor kan u tot maar liefst 50 % waterr besparen t.o.v. een normaal watergebruik. Makkelijk naar keuze in te stellen op de kraan.
Heel eenvoudig aan te sluiten en te monteren in de douche of bad. Heel makkelijk aan te passen aan iedere mogelijke situatie.

Wat zijn de voordelen van dit artikel?
Met deze douchekolom kan u met de verschillende sproeimogelijkheden voor hoofddouche en handdouche een ontspannende of verkwikkende douche nemen. Met de thermostatische kraan met anti-terugslagklep blokkageop 38 °C als bescherming tegen brandwonden. Met de Eco-functie denkt u ook nog eens aan uw portomonnee of geldbeurs.

De douchepanelen van Allibert zijn vooral gekend vanwege hun technische innovaties zoals draaibare sproeikoppen, diverse jets in elastomeer, anti-kalk voorzieningen, slijtvaste doucheslanggen, gemakkelijk onderhoud, makkelijke installatie, enz. De douchepanelen zijn verkrijgbaar in diverse modellen, afmetingen materialen en kleuren? Voor ieders smaak en budget heeft Allibert het juiste douchepaneel passend bij de doucheruimte of badkamer.

De belangrijkste specificaties:
Draaibare sproeikop, 1 jet, antikalk, 200 x 200 mm, in verchroomd ABS
Handsproeier 1 jet 97x 80 mm, antikalk – in verchroomd ABS – met waterbesparingssysteem ‘Air-In’ – debiet 9 L/min, met regelbare houder
Doucheslang in verchroomd inox dubbele hechting, 1,50 m – thermostatische kraan in verchroomd messing, 40 x 40 mm – cool body – keramische cartouche, met ECO-besparingsfunctie 50% in 2 posities
op 180° – met anti-terugslagklep

Afmetingen douchepaneel: 26,5 x 110 x 59 cm

Wat zit er in de verpakking?
– douchepaneel in diverse onderdelen om in elkaar te monteren.
– Een zakje met bevestigingsbeugels, pluggen en vijzen voor bevestiging tegen muur en bevestiging accessoires.
– Aandacht: voor speciale muurwanden (gipsplaat, cellenbeton, enz…..) raden wij aan de gepaste pluggen en vijzen te gebruiken voor een degelijke ophanging.
– Handleiding is voorzien

Tips en tricks
Gebruik geen hardnekkige schoonmaakmiddelen voor het reinigen van uw douchepaneel. (EAN code: 8718858075034 Welke kraan moet ik kiezen?) (ID: 9200000059035791 Allibert) Ga je straks ook terug aklussen in Veenhuizen ? Mueller Cross afbouwdeel therm. 3 weg chroom in Veenhuizen

Klus in Groningen

Meestal wordt jouw item “Mueller Cross afbouwdeel therm. 3 weg chroom” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar �,� tot 100 euro 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele interessante tools in de regio van Menterwolde (Nederland, MisterCash).

Waar? in Menterwolde

Er zijn veel manieren om dieet materiaal te spotten in Veenhuizen.


Er zijn veel shops nabij Menterwolde: Doe Het Zelver

Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! www.ditsendots.nl Mueller Cross afbouwdeel therm. 3 weg chroom in Veenhuizen