Mueller Basic douchegoot RVS met flens 90x7cm (Tonsel) ☆☆

Mueller Basic douchegoot RVS met flens 90x7cm in Tonsel

Het enkele badhanddoekrek uit de accessoiresserie Melbourne van Tiger is uitgevoerd in glanzend roestvast staal en biedt ruimte voor één handdoek. Het badhanddoekrek heeft twee vierkante afdekrozetten waarmee u het badhanddoekrek over de bevestigingsplaatjes heen vastzet, zodat de werkelijke bevestigingen uit het zicht verdwijnen.

Montage

Het badhanddoekrek is aan de muur te bevestigen met de meegeleverde schroeven en pluggen. Indien er geen mogelijkheid is tot schroeven, is er de mogelijkheid om met behulp van Tigerfix2 het badhanddoekrek op een gladde en harde ondergrond te plakken. Het plaksysteem van Tiger vervangt het schroefbare bevestigingsplaatje door een plakbaar bevestigingsplaatje. Dit wordt niet meegeleverd, maar is los verkrijgbaar.

Wat zit er in de verpakking

  • Badhanddoekrek
  • Bevestigingsplaatjes(2x)
  • Schroeven en pluggen
  • Nederlandse gebruiksaanwijzing

De belangrijkste specificaties

  • Gepolijst roestvast staal
  • Afmetingen 55,9 x 4,1 x 9 cm
  • Totaalgewicht 0,459 kg
  • Schroefbaar (schroeven en pluggen meegeleverd)
  • Rek voor 1 badhanddoek
  • Garantie is 5 jaar

Tips & Tricks

Wanneer u ervoor kiest om het badhanddoekrek aan de muur te plakken, past alleen het plaksysteem Tigerfix2 bij dit handdoekrek. Let daar goed op bij de aankoop.

Serie

De accessoireslijn Melbourne van Tiger is uitgevoerd in geborsteld en gepolijst roestvast staal. De badkameraccessoires zijn een combinatie van slanke ronde en vierkante vormen, en de producten staan bekend om de balans tussen eenvoud en schoonheid.

Over het merk Tiger

Het Nederlandse bedrijf Tiger heeft zich in de jaren gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van badkameraccessoires en -meubels. Tiger biedt haar klanten complete badkamerinrichtingen aan, waarbij het design volledig op elkaar afgestemd is. Van badkamermeubels en douchecabines tot zeepbakjes en handdoekhaakjes. Inmiddels is Tiger uitgegroeid tot een Internationaal bedrijf met het hoofdkantoor nog altijd in Geldrop. Dankzij innovatie, eigentijds design, kwaliteit en functionaliteit heeft het merk haar naam hoog weten te houden. Voor uw badkamer kiest u Tiger. (EAN code: 8712163101884 ) (ID: 9200000047450841 Tiger) Ga je binnenkort ook opnieuw aan de slag in Tonsel ? Mueller Basic douchegoot RVS met flens 90x7cm in Tonsel

Opknappen in Gelderland

Meestal wordt jouw bestelling “Mueller Basic douchegoot RVS met flens 90x7cm” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro’s tot 100 euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante tools Handdoekhouders in de streek van Ermelo (Nederland, via overschrijving).

Online in Ermelo

Er zijn veel manieren om dieetgerief aan te schaffen in Tonsel.


Er zijn tal van winkels nabij Ermelo: Doe Het Zelver

Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via bol.com !! WWW.ditsendots.nl Mueller Basic douchegoot RVS met flens 90x7cm in Tonsel