Mizzo Sino 820 onderbouw dubbele spoelbak (Duffel) ☆☆☆☆

Mizzo Sino 820 onderbouw dubbele spoelbak in Duffel

Alles onder controle met een simpele aanraking van de huid. Innovatief en functioneel in één: raak de Minta Touch keukenkraan gewoon even met de rug van je hand, je pols of onderarm en je kan je handen wassen terwijl de kraan schoon blijft! Dus heb je net deeg gekneed, of heb je verf of vuil aan je handen? Geen probleem meer. Een vieze kraan is dankzij de EasyTouch-technologie verleden tijd. Voor extra veiligheid biedt de kraan met de ‘touch-functie’ alleen koud water. Wel zo veilig voor kinderen. De temperatuur pas je gewoon aan met de hendel.

Maar de Minta Touch keukenkraan biedt je meer. De draaibare, hoge uitloop voor het eenvoudig vullen van grote pannen of emmers bijvoorbeeld, of de uittrekbare uitloop voor een groter spoelbereik. En met de GROHE StarLight® chroomlaag ziet de kraan er altijd stralend uit. Kies de GROHE Minta Touch in jouw keuken en ontdek alle voordelen van de EasyTouch- technologie. Completeer je keuken met een functionele maar stijlvolle kraan. De GROHE Minta Touch zal je verbazen.

GROHE Minta Touch – De keukenkraan die je raakt
Esthetisch en innovatief – de Minta Touch serie combineert de nieuwste technologie met een modern design. De geïntegreerde EasyTouch- technologie voor comfortabel handen wassen: een zachte aanraking door hand, pols of onderarm is voldoende om de kraan aan of uit te zetten. De kraan blijft zo prettig schoon ook al zit er nog verf, deeg of vuil aan je handen.

Voor extra veiligheid biedt de kraan met de ‘touch-functie’ alleen koud water. Wel zo veilig voor kinderen. Pas de temperatuur en volume van de straal gewoon aan met de hendel. Kies voor de GROHE Minta Touch keukenkraan in jouw keuken en ontdek hoe de voordelen en comfort van de EasyTouch-technologie en het elegante ontwerp samengaan.

Wat zit er in de verpakking:
• Kraan
• Aansluitslangen
• Electronica voor EasyTouch bediening
• 6 V Lithium-batterij, type CR-P2
• Nederlandse montagehandleiding

Specificaties:
• EasyTouch-technologie: bediening door aanraking
• Uittrekbare handdouche met twee standen
• Hoge uitloop voor gemakkelijk vullen van grote pannen
• Draaibare uitloop 360°: moeiteloos draaien van de uitloop
• Snelmontagesysteem met eenvoudige handleiding
• Eenvoudig te onderhouden dankzij de duurzame GROHE StarLight® chroomlaag
• Lichte bediening van de kraan dankzij de GROHE SilkMove® technologie
• Extra veiligheid: de ’touch-functie’ geeft standaard alleen koud water

Voordelen:
EasyTouch-technologie: bediening door contact met de huid
Deze kraan reageert op contact met de huid: een aanraking met je hand, pols of onderarm is voldoende om de kraan aan- of uit te zetten. Was je handen zonder dat er vuil op de kraan komt. Comfortabel, hygiënisch én tijdbesparend!

Meer flexibiliteit dankzij de uittrekbare handdouche
Vergroot je werkgebied: trek de handdouche uit om eenvoudig pannen te vullen of afwas af te spoelen. Met één knop kun je de extra sterke waterstraal inschakelen. Zodra je de kraan dichtdraait, wordt automatisch weer de fijne waterstraal ingeschakeld.

Hoge uitloop: handig tijdens het koken
Gemakkelijk grote pannen afspoelen: dankzij de hoge uitloop kun je met deze GROHE kraan ook de moeilijkste klussen in de keuken simpel uitvoeren. Bij GROHE vind je altijd een product dat voldoet aan jouw wensen: wij hebben voor elke klus de beste en meest comfortabele oplossing.

Draaihoek van 360° voor het moeiteloos draaien in alle richtingen
Volledige flexibiliteit: de uitloop kan in een straal van 360° worden gedraaid: je kunt er alle kanten mee op! Vooral handig om tussen twee spoelbakken te wisselen.

Snelmontagesysteem: ook voor klussers met twee linkerhanden
Deze kraan installeer je in een handomdraai. Het snelmontagesysteem bestaat uit slechts een paar onderdelen en is kinderlijk eenvoudig. Met behulp van de flexibele aansluitslangen en de overzichtelijke handleiding kun je je nieuwe kraan zonder problemen zelf aansluiten.

GROHE StarLight® – altijd een glanzende kraan
Veeg de kraan eenvoudig met een droog doekje schoon. Het super gladde oppervlak is krasbestendig, laat zich makkelijk schoon maken en heeft een mooie glans. Je bent dus minder tijd kwijt aan schoonmaken, terwijl je kraan er altijd als nieuw uitziet.

GROHE SilkMove®: een kraan met stuurbekrachtiging
Je kunt de temperatuur en het volume van deze kraan in één beweging instellen: dankzij het hoogwaardige binnenwerk van de kraan is de hendel licht te bedienen – ook na jaren intensief gebruik.

Zekerheid boven alles: alleen koud water met de ‘touch-functie’
Dit is een kraan die meedenkt. Met de ‘touch-functie’ is het uitgesloten dat het water te heet wordt omdat alleen het koude water wordt geactiveerd. En dat is wel zo veilig, zeker voor kinderen. Wil je toch direct warmer water, dan is de optionele Grohtherm Micro Set met vooraf instelbare temperatuur een goede keus. Deze wordt niet standaard bijgeleverd en moet apart worden aangeschaft. (EAN code: 0635292534652 ) (ID: 9200000024562310 GROHE) Ga je zo meteen ook opnieuw aklussen in Duffel ? Mizzo Sino 820 onderbouw dubbele spoelbak in Duffel

Opknappen in Antwerpen

Meestal wordt jouw artikel “Mizzo Sino 820 onderbouw dubbele spoelbak” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro tot honderden euros 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante tools Keukenkranen in de regio van Duffel (België, Rembours).

Winkels in Duffel

Er zijn veel manieren om een vermageringskuur te vinden in Duffel.


Er zijn veel winkels nabij Duffel: gamma

Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! ditsendots.nl Mizzo Sino 820 onderbouw dubbele spoelbak in Duffel