Kleine Wolke – Tandenborstelbeker Fortune transparant cassis (Bultinge) ☆☆☆☆

Kleine Wolke - Tandenborstelbeker Fortune transparant cassis in Bultinge

Kunststof | Roze

De grote spons- en zeephouder van de Exquisit lijn is dé plek voor je spons en zeep. In de korf kun je alles op één plek te bewaren en tegelijk netjes apart van elkaar te houden. De spons kun je kwijt in het dieper liggende gedeelte en de zeep op het aparte plateau. Door de opening aan de zijkant is de zeep nog makkelijker uit de houder te pakken. Deze zeephouder is ook verkrijgbaar in een kleiner formaat.

Wat zit er in de verpakking

  • Zeephouder in RVS
  • RVS schroeven

De belangrijkste specificaties

  • Afmetingen: 50 x 265 x 125 mm
  • Roestvast staal
  • Verchroomd

Voordelen

Je spons en zeep heb je altijd bij elkaar liggen in een goed doordachte zeephouder. Door de ruime openingen en de aparte verdiepingen kunnen je spons en zeep los van elkaar uitlekken. Dit is praktisch en hygiënisch tegelijk.

Over de serie Exquisit

Met de korven uit de Exquisit serie kun je eindeloos combineren. De verchroomde of geborstelde korven laten je badkamer stralen en zijn zeer praktisch in gebruik. Door de open structuur van de houders behoudt uw badkamer zijn ruimtelijke uitstraling. De houders zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten en passen dus in elke badkamer om al je toilet- en badkameraccessoires netjes op te bergen.

Over het merk Tiger

Het Nederlandse bedrijf Tiger heeft zich in de jaren gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van badkameraccessoires en -meubels. Tiger biedt haar klanten complete badkamerinrichtingen aan, waarbij het design volledig op elkaar afgestemd is. Van badkamermeubels en douchecabines tot zeepbakjes en handdoekhaakjes. Inmiddels is Tiger uitgegroeid tot een Internationaal bedrijf met het hoofdkantoor nog altijd in Geldrop. Dankzij innovatie, eigentijds design, kwaliteit en functionaliteit heeft het merk haar naam hoog weten te houden. Voor uw badkamer kiest u Tiger. (EAN code: 8590913814556 ) (ID: 9200000010413901 Tiger) Ga je binnenkort ook terug aan de slag in Bultinge ? Kleine Wolke - Tandenborstelbeker Fortune transparant cassis in Bultinge

Bouwen in Drenthe

Meestal wordt jouw artikel “Kleine Wolke – Tandenborstelbeker Fortune transparant cassis” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro’s tot honderden euros 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede las in de regio van De Wolden (Nederland, aanbiedingen).

Bestellen? in De Wolden

Er zijn veel manieren om dieet materiaal te zoeken in Bultinge.


Er zijn tal van winkels nabij De Wolden: Doe Het Zelver

Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via bol !! ditsendots.nl Kleine Wolke - Tandenborstelbeker Fortune transparant cassis in Bultinge