Kerra Anja douchecabine kwartrond 80x80x190cm (De Kliuw / De Klieuw) ☆

Kerra Anja douchecabine kwartrond 80x80x190cm in De Kliuw / De Klieuw

1 deuren | Vorm: Kwartrond | 80 x 80 cm

Comfortabel én zuinig omgaan met water: met de Eurosmart Cosmopolitan wastafelkraan met GROHE SilkMove® ES technologie. Intelligente technologie voor het moderne huishouden. Als de hendel in de middenstand staat, gebruik je alleen koud water. Zo bespaar je tijdens dagelijkse badrituelen zoals handen wassen en tanden poetsen al snel veel energie. En dat scheelt ook in de portemonnee. Wil je het water toch lekker warm, beweeg de hendel dan simpelweg naar links. Met GROHE EcoJoy® kan je tot wel 50% in je verbruik besparen. Het design, de mooi weggewerkte intrekbare ketting plus de onderhoudsvriendelijke chromen coating maken de keus makkelijk.

Specificaties:
• Onzichtbaar mechaniek: de uittrekbare ketting met stop
• De uitloop op comfortabele standaardhoogte
• GROHE SilkMove® ES: in de middenstand krijg je alleen koud water voor besparing op energie en kosten
• Eenvoudig te onderhouden dankzij de duurzame GROHE StarLight® chroomlaag
• Snelmontagesysteem met eenvoudige handleiding
• GROHE EcoJoy®: minder water, verantwoord genieten.

Comfort:
• Onzichtbaar mechaniek: de uittrekbare ketting met stop.
• Uitloop op comfortabele standaardhoogte

Design:
• Eenvoudig te onderhouden dankzij de duurzame GROHE StarLight® chroomlaag

Milieu:
• GROHE EcoJoy®: minder water, verantwoord genieten.
• GROHE SilkMove® ES: in de middenstand krijg je alleen koud water voor besparing op energie en kosten

Installatie:
• Snelmontagesysteem met eenvoudige handleiding

Wat zit in de verpakking:
• Kraan
• Aansluitslangen
• Nederlandse montagehandleiding

Compromisloos design door de uittrekbare ketting
Het alternatief voor de waste: de stop aan een kettinkje. De ketting is uittrekbaar. Gebruik je de stop niet, dan is de ketting ingetrokken en de stop onzichtbaar achter de kraan weggewerkt. Zo doe je geen concessie aan het design.

De standaard uitloop: gewoon praktisch
Deze kraanhoogte is de basis en past op elke standaardmaat wastafel. En of je nu je tanden poetst of je gezicht wast, de standaarduitloop zit op een comfortabele hoogte.

GROHE SilkMove® ES: Voor een soepele bediening en een heel makkelijke manier om energiezuinig te zijn
Intelligente technologie voor het moderne huishouden om heel eenvoudig energie te besparen. Als de hendel in de middenstand staat, gebruik je automatisch alleen koud water. Zo bespaar je tijdens dagelijkse badrituelen zoals handen wassen en tanden poetsen al snel veel energie. En dat scheelt in de portemonnee. Wil je het water toch lekker warm, beweeg de hendel dan simpelweg naar links.

GROHE StarLight® – altijd een glanzende kraan
Veeg de kraan eenvoudig met een droog doekje schoon. Het super gladde oppervlak is krasbestendig, laat zich makkelijk schoon maken en heeft een mooie glans. Je bent dus minder tijd kwijt aan schoonmaken, terwijl je kraan er altijd als nieuw uitziet.

Snelmontagesysteem: ook voor klussers met twee linkerhanden
Deze kraan installeer je in een handomdraai. Het snelmontagesysteem bestaat uit slechts een paar onderdelen en is kinderlijk eenvoudig. Met behulp van de flexibele aansluitslangen en de overzichtelijke handleiding kun je je nieuwe kraan zonder problemen zelf aansluiten.

GROHE EcoJoy®: bespaar water en geld
GROHE EcoJoy® zorgt voor waterbesparing. De kraan laat minder water door zonder aan comfort in te leveren. Dus altijd een volle en krachtige straal en toch goed voor portemonnee en milieu. (EAN code: 8711238177489 Welke kraan moet ik kiezen?) (ID: 9200000026500338 GROHE) Ga je binnenkort ook opnieuw verbouwen in De Kliuw / De Klieuw ? Kerra Anja douchecabine kwartrond 80x80x190cm in De Kliuw / De Klieuw

Renoveren in Friesland

Meestal wordt jouw goed “Kerra Anja douchecabine kwartrond 80x80x190cm” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro’s tot 100 euros 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele goede tools Wastafelkranen in de streek van Littenseradiel (Nederland, goedkoop).

Winkels in Littenseradiel

Er zijn veel manieren om dieetgerief te bestellen in De Kliuw / De Klieuw.


Er zijn tal van winkels nabij Littenseradiel: Brico

Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! ditsendots.nl Kerra Anja douchecabine kwartrond 80x80x190cm in De Kliuw / De Klieuw