Kerra Alba duoblok toilet met achteruitgang wit (Hoenzadriel) ☆☆☆

Kerra Alba duoblok toilet met achteruitgang wit in Hoenzadriel

Power, plezier en design! Met zijn royale Rainshower Cosmopolitan 310 mm hoofddouche en Sena handdouche levert de Grohtherm 3000 Cosmopolitan Perfect shower set luxe en kwaliteit. Omdat de techniek verwerkt zit in de muur is deze set ideaal als je van een minimalistische badkamer houdt. De set zit boordevol technologie. Het water is in een fractie van een seconde op de gewenste temperatuur dankzij de GROHE TurboStat® technologie en DreamSpray® zorgt voor een perfecte waterverdeling over alle sproeigaatjes. De hoofddouche beschikt over de zachte PureRain straal, terwijl de handdouche een krachtige, normale douchestraal heeft. Dankzij de handige siliconen sproeigaatjes is kalk met een simpele handveeg te verwijderen. Aan veiligheid is ook gedacht, want met de SafeStop functie kun je de temperatuur niet ongewenst voorbij de 38°C draaien. Wel zo veilig voor kinderen! Met de EcoJoy® technologie daalt het waterverbruik met 40%, zonder dat je inlevert op comfort. De GROHE StarLight® coating blijft jarenlang schitteren, zeker doordat InnerWater Guide voorkomt dat het chroomoppervlak te heet wordt.

Voordelen:
GROHE TurboStat®: snel en constant de gewenste watertemperatuur
Veiligheid en comfort gaan hand in hand met deze precisietechniek. GROHE TurboStat® zorgt bijna direct voor de gewenste watertemperatuur en houdt deze constant, ongeacht waterdruk- of temperatuurschommelingen.

GROHE EcoJoy®: bespaar water en geld
GROHE EcoJoy® zorgt voor waterbesparing. De kraan laat tot wel 50% minder water door zonder aan comfort in te leveren. Dus altijd een volle en krachtige straal en toch goed voor portemonnee en milieu.

GROHE StarLight® – altijd een glanzende kraan
Veeg de kraan eenvoudig met een droog doekje schoon. Het super gladde oppervlak is krasbestendig, laat zich makkelijk schoon maken en heeft een mooie glans. Je bent dus minder tijd kwijt aan schoonmaken, terwijl je kraan er altijd als nieuw uitziet.

GROHE SafeStop: houdt de kraan op 38°C
Deze zekerheidsfunctie is praktisch én beschermend. De kraan ’klikt’ vast op een comfortabele temperatuur van 38°C. Zo heeft het water altijd een constante en prettig warme temperatuur en wordt voorkomen dat je de temperatuur per ongeluk te hoog zet. Heel veilig, ook voor kinderen. Je kunt de instelling van deze functie zelf aanpassen als je bijvoorbeeld altijd warmer of kouder water dan 38°C zou willen. Aan jou de keus.

GROHE EasyLogic®: zeer eenvoudige bediening
De temperatuur is gemakkelijk van de kraan af te lezen i.p.v. vanaf de greep. Zo kun je snel en makkelijk de temperatuur instellen die jij het fijnst vindt. De bediening is werkelijk kinderlijk eenvoudig.

AquaDimmer: eenvoudig wisselen tussen hand- en hoofdouche
Voor als je wilt switchen tussen de hoofddouche en de handdouche. Ook kan je het volume van de waterstraal aanpassen en schakel je de watertoevoer aan en uit. Alles met slechts één knop.

GROHE DreamSpray®: voor een volle douchestraal en een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes
Met de GROHE DreamSpray® technologie wordt je dagelijkse douchebeurt een Spa-beleving. Deze techniek zorgt altijd voor een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes. Bij alle straalsoorten en bij welke handdouche je ook kiest.

PureRain straal – Pure ontspanning voor je huid
De GROHE Rain straal is verfijnd tot de PureRain straal en biedt nu nog grotere en zachtere druppels.

Wat zit er in de verpakking?
• Grohtherm 3000 Cosmopolitan met Aquadimmer (19 567 000)
• GROHE Rapido T Universele thermostatische inbouwkraan (35500000)
• Rainshower® Cosmopolitan 310 metalen hoofddouche (27 477 000)
• Douchearm Rainshower® 422 mm (26 145 000)
• Handdouche Sena (28 034 000)
• Rainshower wandhouder (27 075 000)
• Rainshower aansluitbocht (27 076 000)
• Silverflex doucheslang 1250 mm (28 362 000)
• Nederlandse montagehandleiding

Hoe weet ik zeker dat het past?
De inbouwkraan heeft een minimum installatiediepte van 70 mm en heeft twee bovenuitgangen van 1/2″ en een aansluiting 1/2″ onder (alleen toepasbaar met aparte stopkraan). De hoofddouche moet minimaal 20 cm boven de langste persoon in het huis worden geplaatst. De handdouche en houder plaats je in verband met de aansluiting in de buurt van de inbouwkraan.

Over GROHE Perfect shower sets – douchen onder een luxe, moderne douche.
Inbouwdouches zijn perfect voor iedereen die van een helder, minimalistisch design houdt, omdat alle technologie in de muur verwerkt zit. Het resultaat is een strakke douche die schittert. De nieuwe GROHE inbouwdouches zijn compleet: alle elementen zitten in één verpakking. Een hoofddouche, handdouche, thermostaatkraan, inbouwdeel, wandhouder en doucheslang: alles wat je nodig hebt! (EAN code: 8718533739244 ) (ID: 9200000056570890 GROHE) Ga je zo meteen ook opnieuw aan de slag in Hoenzadriel ? Kerra Alba duoblok toilet met achteruitgang wit in Hoenzadriel

Renoveren in Gelderland

Meestal wordt jouw goed “Kerra Alba duoblok toilet met achteruitgang wit” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro tot 100 euros 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante tools in de streek van Maasdriel (Nederland, iDEAL).

Waar? in Maasdriel

Er zijn veel manieren om dieetgerief te bestellen in Hoenzadriel.


Er zijn tal van shops nabij Maasdriel: Brico

Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via bol !! www.ditsendots.nl Kerra Alba duoblok toilet met achteruitgang wit in Hoenzadriel