Joseph Joseph Gootsteenorganiser – Sinkbase Plus – Grijs (Poupehan) ☆☆☆

Joseph Joseph Gootsteenorganiser - Sinkbase Plus - Grijs in Poupehan

Kunststof | Grijs

Een klassieker in de collectie douchegordijnen van Sealskin. De Madeira serie douchegordijnen in warme effen kleuren van het merk Sealskin geven aan elke badkamer een moderne en strakke uitstraling. Door de effen kleuren zijn de douchegordijnen in deze serie ook prima te combineren met andere badkameraccessoires. Het spreekt daarbij vanzelf dat je badkamer netjes droog blijft met dit douchegordijn.

Wat zit er in de verpakking

  • Douchegordijn Madeira
  • Wasvoorschrift
  • Het douchegordijn wordt geleverd zonder ringen. Sealskin heeft diverse ringen, haken en klemmen in het assortiment om het douchegordijn mee op te hangen.

De belangrijkste specificaties

  • Materiaal: Polyester

Tips & Tricks

Spoel na gebruik altijd zeep- en vuilresten van je gordijn af. Hang het gordijn na een douchebeurt altijd goed ruim uit zodat het snel kan drogen waardoor het langer mooi en lekker fris blijft. Als je het douchegordijn in bad gebruikt laat het dan buiten het bad drogen. Kijk goed op het ingenaaide wasvoorschrift voor extra wasinformatie. Als je het gordijn na het wassen strijkt bevordert dit de waterafstotende eigenschappen doordat de vezels zich weer sluiten. Om de warmte goed in de doucheruimte te houden hang je het douchegordijn zo op dat de onderkant dichtbij de grond komt.

Over de douchegordijnen van Sealskin

Alle designs van de douchegordijnen worden in ons eigen bedrijf ontworpen. Dit onderstreept het Dutch Design karakter van de hele reeks Sealskin douchegordijnen. Innovaties en trends worden op de voet gevolgd en inspiratie voor onze designs vinden wij op internationale beurzen, in bladen, op modeblogs en in de sociale media. Een mooi design douchegordijn onderstreept het karakter van elke badkamer, als eyecatcher of als ondersteunend element.

Over het merk Sealskin

Sealskin is een toonaangevende producent van badkamersanitair en badkameraccessoires met ruim 250 jaar kennis, ervaring en vakmanschap. Ons assortiment van mooie, stijlvolle en vaak vrolijke badkameraccessoires horen bij een complete badkamerbeleving. Daarom hebben wij ook een grote collectie badkameraccessoires waarbij kwaliteit en sfeervol design hand in hand gaan. (EAN code: 8711131270355 ) (ID: 9200000032776718 sealskin) Ga je straks ook terug verbouwen in Poupehan ? Joseph Joseph Gootsteenorganiser - Sinkbase Plus - Grijs in Poupehan

Klus in Luxemburg

Meestal wordt jouw artikel “Joseph Joseph Gootsteenorganiser – Sinkbase Plus – Grijs” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro’s tot honderden euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede kth Douchegordijnen in de regio van Bouillon (België, acceptgiro).

Online in Bouillon

Er zijn veel manieren om dieetgerief te zoeken in Poupehan.


Er zijn veel shops nabij Bouillon: Renovatie Shop

Meestal kan je hem ook online aanschaffen, bv. via bol !! ditsendots.nl Joseph Joseph Gootsteenorganiser - Sinkbase Plus - Grijs in Poupehan