Hansgrohe Raindance Select S 120 3jet Handdouche – Chroom (Mesnil-Eglise) ☆

Hansgrohe Raindance Select S 120 3jet Handdouche - Chroom in Mesnil-Eglise

Handdouche | 3 straalsoort(en) | Diameter: 12 cm

Met deze handdouche uit de GROHE New Tempesta 100 mm serie haal je een robuuste douche in huis die precies doet wat je van een douche verwacht. De douche heeft twee straalstanden; de Rain straal geeft het gevoel van een zomerse bui terwijl de Jet straal je huid krachtig stimuleert. Kies de stand die past bij de bui van je dag. Beiden voelen altijd perfect aan dankzij de DreamSpray® technologie die zorgt voor een goede waterverdeling over de sproeigaatjes.

Dankzij GROHE EcoJoy® stroomt er maximaal 5,7 l/min door de douche waarmee je veel bespaart je op je verbruik. De douche is ook mooi om te zien wat door de chromen GROHE StarLight® beschermlaag wordt versterkt. Voor GROHE is de praktijk nog altijd de beste leerschool. Daarom ontwikkelden we SpeedClean waardoor kalk geen kans heeft. Met een vinger veeg je de aanslag zo van de douche. De douche werd ook voorzien van ShockProof, een siliconen beschermring. Dus mocht de douche een keer uit je handen vallen, dan is er geen schade aan douche, tegelwerk of bad.

Specificaties:
• Eenvoudig te onderhouden dankzij de duurzame GROHE StarLight® chroomlaag
• GROHE EcoJoy®: goed voor het milieu en je portemonnee
• Een volle douchestraal met GROHE DreamSpray®: voor een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes
• Rain straal geeft fijne druppels met het effect van een regenbui en verkwikken je lichaam
• Jet straal: een gerichte hardere straal ideaal voor een massage of reiniging
• Met Inner WaterGuide wordt de handdouche nooit te warm en wordt bovendien de chroomlaag beschermd
• SpeedClean houdt je douche kalkvrij en garandeert een langere levensduur
• ShockProof siliconen ring voorkomt beschadiging bij vallen

Wat zit er in de verpakking:
• New Tempesta handdouche 100 mm
• Nederlandse montagehandleiding

Voordelen:
GROHE StarLight® – altijd een glanzende kraan
Veeg de kraan eenvoudig met een droog doekje schoon. Het super gladde oppervlak is krasbestendig, laat zich makkelijk schoon maken en heeft een mooie glans. Je bent dus minder tijd kwijt aan schoonmaken, terwijl je kraan er altijd als nieuw uitziet.

GROHE EcoJoy® voor een milieuvriendelijke douche
GROHE EcoJoy® zorgt voor waterbesparing. De kraan laat tot wel 50% minder water door zonder aan comfort in te leveren. Dus altijd een volle en krachtige straal en toch goed voor portemonnee en milieu.

GROHE DreamSpray®: voor een volle douchestraal en een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes
Met de GROHE DreamSpray® technologie wordt je dagelijkse douchebeurt een Spa-beleving. Deze techniek zorgt altijd voor een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes. Bij alle straalsoorten en bij welke handdouche je ook kiest.

Rain straal: fijne druppels geven het effect van een regenbui en verkwikken je lichaam
Als je kiest voor de Rain straal-stand verwen je jezelf met het effect van een warme regenbui. De straaltjes stromen zacht en gelijkmatig over je huid en geven je het gevoel van een warme zomerregen. Dat is genieten!

Massage en reiniging met de Jet straal
Twee vliegen in één klap: bij het douchen is de sterke waterstraal heel fijn voor een gerichte massage. En na het douchen is deze krachtige straal ook bijzonder handig bij het schoonmaken van de douche of het bad.

Inner WaterGuide: prettig in de hand te houden en beschermend voor de chroomlaag
Door de interne isolatie blijft de douchekop comfortabel warm en wordt nooit te heet. De douche is altijd goed in de hand te houden. Bovendien wordt zo de chroomlaag beschermd en is zijn lange levensduur gegarandeerd.

SpeedClean houdt je douche kalkvrij
Dankzij SpeedClean is kalk verleden tijd. De douchekop is voorzien van silicionen sproeigaatjes waarmee je kalkaanslag met een beweging van je vinger weg veegt.

ShockProof: de beschermrand die beschadiging voorkomt
GROHE handdouches zijn mooi maar bovenal praktisch. Zoals ShockProof, een siliconen ring die beschadiging voorkomt voor als de douche plots uit je handen valt.

OVer de GROHE New Tempesta serie – de robuuste douche voor dagelijks gebruik
De GROHE New Tempesta 100 mm heeft een eenvoudig en tijdloos design en laat zich makkelijk plaatsen in elke badkamer. Deze serie past ook perfect bij andere GROHE series. En of je nu een handdouche, een hoofddouche of een doucheset wilt, ze zijn allen even praktisch in het gebruik. Maar het oog wil ook wat, en dus is ook deze serie voorzien van de onderhoudsarme chromen GROHE StarLight® beschermlaag voor een gegarandeerde jarenlange glans.

De serie omvat douches voor elke smaak. Van één praktische straal tot aan vier straalsoorten passend bij je bui. De New Tempesta serie is ook heel geschikt voor gezinnen met kinderen. De douches zijn voorzien van ShockProof, een siliconen ring die beschermt als de douche uit kleine kinderhandjes glipt. De GROHE New Tempesta 100 mm: elegantie die tegen een stootje kan. Elke dag. (EAN code: 4011097706085 Met select-knop voor het comfortabel wisselen van straalsoorten) (ID: 9200000026500206 GROHE) Ga je straks ook terug aklussen in Mesnil-Eglise ? Hansgrohe Raindance Select S 120 3jet Handdouche - Chroom in Mesnil-Eglise

Renoveren in Namen

Meestal wordt jouw item “Hansgrohe Raindance Select S 120 3jet Handdouche – Chroom” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele �,� tot 100 euro 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele interessante tools Douchekoppen in de streek van Houyet (België, waar kan ik).

Waar? in Houyet

Er zijn veel manieren om dieetgerief te vinden in Mesnil-Eglise.


Er zijn veel winkels nabij Houyet: Doe Het Zelver

Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via bol !! WWW.ditsendots.nl Hansgrohe Raindance Select S 120 3jet Handdouche - Chroom in Mesnil-Eglise