Handdouche Charleston 1st chroom/wit (Sainte-Ode) ☆

Handdouche Charleston 1st chroom/wit in Sainte-Ode

Handdouche | Diameter: 7 cm

De Reno slowclose wc-bril in de kleur taupe zit comfortabel en gaat lang mee door de krasvaste epoxylak. De slowclose technologie zorgt ervoor dat het deksel rustig neerdaalt op de zitting om schade te voorkomen.

Wat zit er in de verpakking

  • Reno wc-bril slowclose wit

De belangrijkste specificaties

  • Materiaal: hout
  • Afmetingen: 36 cm breed
  • Kras- en vormvast

Over de toiletbrillen van Tiger

De toiletbrillen serie van Tiger is strak en veelzijdig. Deze lijn biedt een breed aanbod van toiletbrillen waarvan vele zijn voorzien van de nieuwste innovaties zoals slowclose scharnieren en een easy release systeem. Hiermee blijft de zitting en de keramiek lang mooi en kun je lang genieten van het eigentijdse design van deze serie.

Over het merk Tiger

Het Nederlandse bedrijf Tiger heeft zich in de jaren gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van badkameraccessoires en -meubels. Tiger biedt haar klanten complete badkamerinrichtingen aan, waarbij het design volledig op elkaar afgestemd is. Van badkamermeubels en douchecabines tot zeepbakjes en handdoekhaakjes. Inmiddels is Tiger uitgegroeid tot een Internationaal bedrijf met het hoofdkantoor nog altijd in Geldrop. Dankzij innovatie, eigentijds design, kwaliteit en functionaliteit heeft het merk haar naam hoog weten te houden. Voor uw badkamer kiest u Tiger. (EAN code: 8718158432810 ) (ID: 9200000040990595 Tiger) Ga je binnenkort ook opnieuw klusjes opknappen in Sainte-Ode ? Handdouche Charleston 1st chroom/wit in Sainte-Ode

Grote Klus in Luxemburg

Meestal wordt jouw artikel “Handdouche Charleston 1st chroom/wit” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro tot 100 euros 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante tools WC-brillen in de regio van Sainte-Ode (Belgi├ź, Rembours).

Winkels in Sainte-Ode

Er zijn veel manieren om een vermageringskuur te bestellen in Sainte-Ode.


Er zijn veel winkels nabij Sainte-Ode: Brico

Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! WWW.ditsendots.nl Handdouche Charleston 1st chroom/wit in Sainte-Ode