Haceka Yoly Wit Kapstokje (Dorkwerd) ☆☆☆

Haceka Yoly Wit Kapstokje in Dorkwerd

Plastic

Deze haak voelt zich overal thuis: van keuken tot toilet. Het design valt meteen op: rond met een afgeplatte haak. Praktisch en verrassend.

Waar is het van gemaakt?
Metaal

Specificaties:
Kleur: chroomkleur
Afmetingen: 5,5 x 5,5 x 4,5 cm
Garantie: 10 jaar

Hoe bevestig ik het?
U kunt het eenvoudig monteren met de meegeleverde montagematerialen

Wat zit er in de verpakking?
– Haak
– Montage handleiding
– Schroeven en pluggen

Over de Haceka Aspen serie:
Wat een stijlvolle serie badkameraccessoires! Het tijdloze design in combinatie met de uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding maakt deze serie bijzonder gewild.

Tips & tricks:
Montage:
Wij adviseren niet in de voeg van de tegel te boren. De accessoire heeft dan niet genoeg houvast om recht te blijven hangen. Voor een stevige montage is het dus beter om in de tegel te boren. Om te voorkomen dat de boor uitschiet, kunt u eerst wat tape op de tegel plakken.

Onderhoud:
Voor het schoonmaken kunt u de accessoire met een spons, een mild sopje en een zachte doek reinigen. Voor het verwijderen van kalkvlekken kunt u een reiniger op basis van azijn of citroenzuur gebruiken. Gebruik geen agressieve reinigingsmiddelen en schuursponsjes. De glazen zijn geschikt voor de vaatwasser. (EAN code: 4022693914460 ) (ID: 9200000010724172 Haceka) Ga je straks ook opnieuw verbouwen in Dorkwerd ? Haceka Yoly Wit Kapstokje in Dorkwerd

Renoveren in Groningen

Meestal wordt jouw item “Haceka Yoly Wit Kapstokje” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen lopen uiteen enkele euro tot honderden euros 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele goede pgt Handdoekhouders in de streek van Groningen (Nederland, vergelijken).

Winkels in Groningen

Er zijn veel manieren om een vermageringskuur te vinden in Dorkwerd.


Er zijn tal van winkels nabij Groningen: Doe Het Zelver

Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! ditsendots.nl Haceka Yoly Wit Kapstokje in Dorkwerd