Haceka Silence Rvs Zeepdispenser Metaal (De Pôle) ☆☆☆☆

Haceka Silence Rvs Zeepdispenser Metaal in De Pôle

RVS | Grijs

Het Safira handdoekrek met twee armen is kristalhelder ontworpen met een silhouette van chroom. Het rek is uitsluitend te bevestigen met de meegeleverde RVS schroeven.

Wat zit er in de verpakking

  • Safira tweearmig handdoekrek

De belangrijkste specificaties

  • Afmetingen: 60 x 60 x 439 mm
  • Materiaal: verchroomd RVS

Serie

De accessoireserie Safira combineert mooi en natuurlijk helder glas met glanzend chromen profielen. Door haar hoge kwaliteit en rijke uitstraling maakt Safira van iedere badkamer een luxe wellnessruimte.

Over het merk Tiger

Het Nederlandse bedrijf Tiger heeft zich in de jaren gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van badkameraccessoires en -meubels. Tiger biedt haar klanten complete badkamerinrichtingen aan, waarbij het design volledig op elkaar afgestemd is. Van badkamermeubels en douchecabines tot zeepbakjes en handdoekhaakjes. Inmiddels is Tiger uitgegroeid tot een Internationaal bedrijf met het hoofdkantoor nog altijd in Geldrop. Dankzij innovatie, eigentijds design, kwaliteit en functionaliteit heeft het merk haar naam hoog weten te houden. Voor uw badkamer kiest u Tiger. (EAN code: 8711238301624 ) (ID: 9200000047450887 Tiger) Ga je straks ook opnieuw klusjes opknappen in De Pôle ? Haceka Silence Rvs Zeepdispenser Metaal in De Pôle

Klus in Friesland

Meestal wordt jouw bestelling “Haceka Silence Rvs Zeepdispenser Metaal” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro tot 100 euro 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante pgt Handdoekhouders in de streek van Súdwest-Fryslân (Nederland, MisterCash).

Waar? in Súdwest-Fryslân

Er zijn veel manieren om dieetgerief aan te schaffen in De Pôle.


Er zijn veel winkels nabij Súdwest-Fryslân: Renovatie Shop

Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! www.ditsendots.nl Haceka Silence Rvs Zeepdispenser Metaal in De Pôle