Haceka Selection Flaconhouder – Voor inloopdouche – Mat (Oostkerke (Damme)) ☆☆☆☆

Haceka Selection Flaconhouder - Voor inloopdouche - Mat in Oostkerke (Damme)

Metaal, Messing, Metaal | Rvs

De doucheset Proline heeft een moderne vormgeving en beschikt over een grote stortdouche en losse handdouche. De keuze voor het gebruiken van de stortdouche of de handdouche kan worden bepaald doormiddel van de omstelknop. Deze omstelknop is te gebruiken om het water uit de stortdouche of de handdouche te laten stromen.

De glijstang van de doucheset dient gemonteerd te worden boven de douchekraan op de muur van de badkamer. Het water loopt doormiddel van de aansluitslang naar de glijstang naar de hoofdddouche. De handdouche en het zeepbakjes worden beiden gemonteerd op de glijstang. Het is niet mogelijk om de hoofd en handdouche te monteren op een andere glijstang (bijvoorbeeld; een reeds gemonteerde glijstang).

De douchekoppen van de hand en hoofddouche zijn beiden voorzien van anti-kalk rubbers om lekken van water te voorkomen.

De belangrijkste eigenschappen:
– Diameter handdouche: 6,7 cm
– Riante diameter hoofddouche: 20,5 cm
– Lengte douchestang: 97 cm
– Materiaal: Verchroomd Kunststof (ABS)

In de full colour verpakking zitten de volgende onderdelen verpakt:
– Glijstang
– Hoofddouche
– Handdouche inclusief slang.
– Zeepbakje
– Aansluitslang voor op de douchekraan
– 2 glijstanghouders met muur bevestiging

Montage:
De doucheset is door de bijgeleverde aansluitslang gemakkelijk te monteren op uw douchekraan (dmv schroefdraad). Het montage materiaal voor het monteren van de glijstang op de wand word niet meegeleverd. Wij adviseren altijd gebruik te maken van het juiste montagemateriaal wat geschikt is voor de achterwand.

Tip:
Wij raden aan de doucheset schoon te maken met lauw water en een niet-agressief schoonmaak middel. (EAN code: 4034127333341 ) (ID: 9200000010588434 Differnz) Ga je zo meteen ook terug verbouwen in Oostkerke (Damme) ? Haceka Selection Flaconhouder - Voor inloopdouche - Mat in Oostkerke (Damme)

Klus in West-Vlaanderen

Meestal wordt jouw bestelling “Haceka Selection Flaconhouder – Voor inloopdouche – Mat” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro tot 100 euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede pgt Regendouches in de streek van Damme (België, waar bestellen).

Waar? in Damme

Er zijn veel manieren om een vermageringskuur te bestellen in Oostkerke (Damme).


Er zijn veel shops nabij Damme: gamma

Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol !! ditsendots.nl Haceka Selection Flaconhouder - Voor inloopdouche - Mat in Oostkerke (Damme)