Haceka Kosmos Chroom Reserverolhouder (Linde) ☆☆

Haceka Kosmos Chroom Reserverolhouder in Linde

Deze GROHE Arena Cosmopolitan bedieningsplaat beschikt over Dual flush en een Start-Stop bediening. Dankzij de eerste kun je kiezen uit een grote of kleine spoeling en met de Start-Stop bediening kun je een spoeling vroegtijdig stoppen door nogmaals, zacht, op de spoelknop te drukken.

De plaat is geschikt voor verticale plaatsing en je monteert ‘m dankzij EasyConnect heel eenvoudig zelf.

Voordelen:
GROHE EcoJoy® – minder waterverbruik voor een beter milieu
Dankzij GROHE EcoJoy® bespaar je bij het doorspoelen tot wel 50% op je waterverbruik. Met de 2-knoppen technologie kun je kiezen voor een kleine spoeling van 3 liter of een groter spoeling van 6 liter. Het is overigens ook nog mogelijk om de grote spoeling voortijdig te laten stoppen door de kleine spoelknop in te drukken.

EasyConnect – het eenvoudige bevestigingsysteem van de bedieningsplaat en het afvoerventiel
Eenvoudige aansluiting van het afvoerventiel en de bedieningsplaat door EasyConnect. Spaar tijd en moeite met opmeten en op lengte snijden van de slang. Sluit de pneumatische slang eenvoudigweg aan en klaar! Makkelijker kunnen we het niet maken!

Wat zit er in de verpakking?
• GROHE Arena Cosmopolitan bedieningsplaat, mat chroom
• Nederlandstalige montagehandleiding

Hoe weet ik zeker dat het past?
GROHE Arena Cosmopolitan bedieningsplaat is geschikt voor verticale montage en heeft een formaat van 156 x 197 mm

Over GROHE Arena Cosmopolitan – Ovale vormen voor een karakteristieke badkamer
GROHE staat voor kwaliteit. Bij elk GROHE product staat de techniek in dienst van het gebruiksgemak en is de afwerking van het hoogste niveau. Dat is bij deze Arena Cosmopolitan serie niet anders. In deze serie is de kenmerkende ovale vorm in de spoelknop terug te vinden zoals we deze zachte vorm ook in diverse van onze kranen-series hanteren. Hierdoor is deze serie heel goed met veel GROHE kranenseries te combineren om je badkamer in stijl te houden. Er is zelfs een model voor urinoirs. De Arena Cosmopolitan bedieningsplaten zijn verkrijgbaar in GROHE StarLight® Chroom, Mat Chroom en Alpine wit. (EAN code: 4008915918089 ) (ID: 9200000026500453 GROHE) Ga je binnenkort ook opnieuw aklussen in Linde ? Haceka Kosmos Chroom Reserverolhouder in Linde

Bouwen in Drenthe

Meestal wordt jouw item “Haceka Kosmos Chroom Reserverolhouder” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar �,� tot honderden euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele goede tools Bedieningspanelen in de streek van De Wolden (Nederland, omgeving).

Waar? in De Wolden

Er zijn veel manieren om dieet materiaal te vinden in Linde.


Er zijn tal van winkels nabij De Wolden: Renovatie Shop

Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! ditsendots.nl Haceka Kosmos Chroom Reserverolhouder in Linde