GROHE Europlus Keukenkraan – Medium uitloop – Chroom (Bocholt) ☆☆

GROHE Europlus Keukenkraan - Medium uitloop - Chroom in Bocholt

1 handvat | Draaibare uitloop

Duurzaam, makkelijk in het onderhoud, makkelijk schoon te maken en aantrekkelijk qua design en prijs; dat is deze GROHE Get kraan. Dankzij GROHE SilkMove® is de kraan soepel te bedienen. Je installeert de kraan heel eenvoudig, snel en zonder gedoe dankzij het Snelmontagesysteem. Perfect geschikt voor jouw spoelbak in de keuken en voorzien van een 140° draaibare uitloop zodat je nooit tegen een muur of keukenkastje kan aanstoten. Deze kraan is makkelijk in het gebruik en in het onderhoud. Even afnemen met een zachte doek is voldoende voor een vlekkeloos resultaat, zelfs na jaren van gebruik dankzij de SuperSteel beschermlaag.

Voordelen:
Medium uitloop: de allrounder voor je keuken
De perfecte oplossing: een medium uitloop is eenvoudig te bedienen en je kunt er gemakkelijk hoge pannen onder vullen. Een keukenkraan met een medium uitloop is vooral handig voor keukens met een kleinere spoelbak.

Eenvoudig te bedienen dankzij de draaibare uitloop
De uitloop van deze kraan kan eenvoudig en moeiteloos worden gedraaid: je kunt er alle kanten mee op! Vooral handig om tussen twee spoelbakken te wisselen.

GROHE StarLight®: altijd een glanzende kraan door onze speciale chromen coating
Toen we onze chromen beschermlaag GROHE StarLight® ontwikkelden wilden we een beschermlaag met een onwaarschijnlijk hoge krasbestendigheid creëren. En dat is gelukt. Niet alleen is de chroomlaag nu tot wel 10x zo krasvast als een gewone chroomlaag, hij is ook super gemakkelijk schoon te maken. Alleen even afvegen met een droge zachte doek. Dat is alles voor een prachtige glans. Zelfs na jaren van gebruik.

Snelmontagesysteem: ook voor klussers met twee linkerhanden
Het snelmontagesysteem bestaat uit slechts een paar onderdelen en is kinderlijk eenvoudig. Met behulp van de flexibele aansluitslangen en de overzichtelijke handleiding installeer je de kraan in een handomdraai.

Draaihoek van 140° voor een moeiteloze bediening van de uitloop
Handige functie voor dagelijks gebruik: de uitloop kan moeiteloos en in één beweging worden gedraaid in een hoek van 140°. Dankzij de draaibegrenzing heb je de kraan volledig onder controle: de uitloop kan nooit tegen een kast of muur stoten.

GROHE SilkMove®: een kraan met stuurbekrachtiging
Je kunt de temperatuur en het volume van deze kraan in één beweging instellen: dankzij het hoogwaardige binnenwerk van de kraan is de hendel licht te bedienen – ook na jaren intensief gebruik.

Wat zit er in de verpakking?
• Keukenkraan
• Flexibele aansluitslangen
• Nederlandse montagehandleiding

Hoe weet ik zeker dat het past?
Deze keukenkraan is 200 mm hoog (hendel dicht), is 221 mm diep en en heeft standaardaansluiting van een 3/8″

Over GROHE Get – de top keukenkraan
De GROHE Get serie heeft een modern uiterlijk en heeft de vertrouwde GROHE kwaliteit. De kraanbody en -hendel hebben een design van strakke lijnen voor een elegante uitraling van je keuken. Door de GROHE SilkMove® technologie is de bediening voor het watervolume en de temperatuur uiterst soepel. De chromen GROHE StarLight® beschermlaag blijft glanzend, zelfs na jaren van intensief gebruik. Ontdek de producten uit de GROHE Get serie: superieure kwaliteit en een tijdloos design gecomineerd met praktische kwaliteiten voor een eerlijke prijs. (EAN code: 3800035714517 Elektrische boiler, 30 liter, 1,5 kW) (ID: 9200000032778109 GROHE) Ga je binnenkort ook terug klusjes opknappen in Bocholt ? GROHE Europlus Keukenkraan - Medium uitloop - Chroom in Bocholt

Bouwen in Limburg

Meestal wordt jouw item “GROHE Europlus Keukenkraan – Medium uitloop – Chroom” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro tot 100 euro 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele goede tools Keukenkranen in de streek van Bocholt (België, goedkoop).

Waar? in Bocholt

Er zijn veel manieren om bureau materiaal te bestellen in Bocholt.


Er zijn veel shops nabij Bocholt: Brico

Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol.com !! www.ditsendots.nl GROHE Europlus Keukenkraan - Medium uitloop - Chroom in Bocholt