GROHE Eurocube Wastafelkraan – Medium uitloop – Met trekwaste – Chroom (\’t Oever) ☆☆

GROHE Eurocube Wastafelkraan - Medium uitloop - Met trekwaste - Chroom in \'t Oever

Inclusief waste garnituur | Montage: Opbouw | 1 handvat

Het Granada douchegordijn is de klassieker onder de douchegordijnen van Sealskin. Verkrijgbaar in diverse rustige effen tinten en in de maten 120 bij 200 cm, 180 bij 200 cm en in een extra brede uitvoering van 240 bij 200 cm Met een Granada douchegordijn blijft de rest van je badkamer gewoon droog als je een douche neemt.

Wat zit er in de verpakking

  • Douchegordijn Granada
  • Het douchegordijn wordt geleverd zonder ringen. Sealskin heeft diverse ringen, haken en klemmen in het assortiment om het douchegordijn mee op te hangen.

De belangrijkste specificaties

Tips & Tricks

Het douchegordijn blijft nog langer mooi door het na het douchen af te nemen met een vochtige doek. Als je het douchegordijn in bad gebruikt laat het dan buiten het bad drogen. Hang het gordijn na een douchebeurt altijd goed ruim uit zodat het snel droogt en lekker fris blijft. Om de warmte goed in de doucheruimte te houden hang je het douchegordijn zo op dat de onderkant dichtbij de grond komt.

Over de douchegordijnen van Sealskin

Alle designs van de douchegordijnen worden in ons eigen bedrijf ontworpen. Dit onderstreept het Dutch Design karakter van de hele reeks Sealskin douchegordijnen. Innovaties en trends worden op de voet gevolgd en inspiratie voor onze designs vinden wij op internationale beurzen, in bladen, op modeblogs en in de sociale media. Een mooi design douchegordijn onderstreept het karakter van elke badkamer, als eyecatcher of als ondersteunend element.

Over het merk Sealskin

Sealskin is een toonaangevende producent van badkamersanitair en badkameraccessoires met ruim 250 jaar kennis, ervaring en vakmanschap. Ons assortiment van mooie, stijlvolle en vaak vrolijke badkameraccessoires horen bij een complete badkamerbeleving. Daarom hebben wij ook een grote collectie badkameraccessoires waarbij kwaliteit en sfeervol design hand in hand gaan. (EAN code: 8711674470113 Welke kraan moet ik kiezen?) (ID: 9200000032777905 sealskin) Ga je zo meteen ook opnieuw aan de slag in \’t Oever ? GROHE Eurocube Wastafelkraan - Medium uitloop - Met trekwaste - Chroom in \'t Oever

Bouwen in Gelderland

Meestal wordt jouw bestelling “GROHE Eurocube Wastafelkraan – Medium uitloop – Met trekwaste – Chroom” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro’s tot 100 euros 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante tools Douchegordijnen in de streek van Putten (Nederland, overboeking).

Winkels in Putten

Er zijn veel manieren om een vermageringskuur aan te schaffen in \’t Oever.


Er zijn tal van winkels nabij Putten: gamma

Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol !! www.ditsendots.nl GROHE Eurocube Wastafelkraan - Medium uitloop - Met trekwaste - Chroom in \'t Oever