GROHE Euphoria Mono Handdouche – Ø 11 cm (Wirdumerdraai) ☆☆☆☆

GROHE Euphoria Mono Handdouche - Ø 11 cm in Wirdumerdraai

Handdouche | 1 straalsoort(en) | Diameter: 11 cm | Waterbesparend

Met de Talis Hansgrohe Eéngreeps wastafelmengkraan 80 zonder wastegarnituur haal je een klassieke kraan in huis die mooi aansluit op de stijl van vrijwel iedere badkamer. Hij heeft een krachtige waterstraal waarmee je dankzij de EcoSmart technologie niet meer dan 5 liter water per minuut verbruikt. Met het QuickClean anti-kalksysteem verwijder je vuil en kalkaanslag in een handomdraai. Je bent met deze kraan verzekerd van een model dat zeker nog jaren meegaat.

Gebruik:
Deze kraan is te monteren op een wastafel en heeft een lage uitloop. De maximale watertemperatuur is met de SafetyFunctie vooraf in te stellen waardoor je verbranding aan te heet water voorkomt. Deze uitvoering heeft geen wastegarnituur. Dit houdt in dat de kraan zonder afvoersysteem wordt geleverd. De kraan kan gecombineerd worden met de afvoer die al aanwezig is, of die je apart hebt aangeschaft. Dit kan bijvoorbeeld een zwarte rubberen dop zijn of een PushOpen ‘pop-up’ afvoerplug.

Voordelen:
• De maximale watertemperatuur is vooraf in te stellen om verbranding aan te heet water te voorkomen.
• Milieubewuste en energiezuinige kraan.
• Eenvoudige montage dankzij de G ⅜ flexibele aansluitslangen.

De belangrijkste specificaties:
• Voorsprong van uitloop: 108 mm
• Vormt een normale straal
• Kleur: chroom

Wat zit er in de verpakking?
• Hansgrohe Talis Eéngreeps wastafelmengkraan 80 zonder wastegarnituur

Kwaliteit:
Deze kraan heeft diverse nominaties en awards ontvangen op het gebied van design en functionaliteit: de Design Plus powered by ISH 2007 award, de iF product design award 2007. Ook is de kraan genomineerd voor de Design Award van de Federal Republic of Germany 2008. Dit product beschikt over een KIWA-certificaat. Hierdoor ben je verzekerd van kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Over de serie Talis:
De Talis kranenserie is modern en stijlvol en biedt maximaal comfort. Het praktische design geeft de mogelijkheid de straal naar eigen wens aan te passen waardoor dagelijkse bezigheden een stuk eenvoudiger worden. De draaibare uitloop realiseert een boogvormige straal waarmee met één simpele manoeuvre de optimale ComfortZone wordt bereikt. De Talis kraan is een ware assistent.

Over het merk Hansgrohe:
Hansgrohe staat wereldwijd voor een hoogstaand design, intelligente functionaliteit en optimale gebruiksvriendelijkheid. Met een breed assortiment douches, kranen en toebehoren doet het merk er alles aan om jou de perfecte badkamerbelevenis te bezorgen. Of je nu onder de douche staat, in bad ligt of je handen wast, de hoge kwaliteit van de producten van Hansgrohe valt meteen op. Het smaakvolle design geeft je badkamer extra uitstraling. (EAN code: 8718053679358 ) (ID: 9200000023029976 Hansgrohe) Ga je binnenkort ook terug verbouwen in Wirdumerdraai ? GROHE Euphoria Mono Handdouche - Ø 11 cm in Wirdumerdraai

Grote Klus in Groningen

Meestal wordt jouw item “GROHE Euphoria Mono Handdouche – Ø 11 cm” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen lopen uiteen een paar �,� tot honderden euros 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele goede tools Wastafelkranen in de streek van Loppersum (Nederland, reviews).

Waar? in Loppersum

Er zijn veel manieren om dieet materiaal te vinden in Wirdumerdraai.


Er zijn veel shops nabij Loppersum: Doe Het Zelver

Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! WWW.ditsendots.nl GROHE Euphoria Mono Handdouche - Ø 11 cm in Wirdumerdraai