Franke KBG 110-34 Fragranite Stone Grey spoelbak 1250023835 (Cugnon) ☆☆☆

Franke KBG 110-34 Fragranite Stone Grey spoelbak 1250023835 in Cugnon

Deze keukenkraan uit de GROHE Minta serie is een ware keukenhulp. Enerzijds is het een opvallende blikvanger met zijn minimalistische strakke design, anderzijds is de kraan bijzonder functioneel. Neem zijn hoge uitloop. Hiermee is het vullen van grote pannen gemakkelijk. En omdat de uitloop 360° draaibaar is, is de kraan in het gebruik bijzonder flexibel.

Je wisselt bijvoorbeeld heel gemakkelijk tussen twee spoelbakken, pannen of emmers. Handig daarbij is de uittrekbare handdouche met twee straalstanden waarmee het wassen van groente en het schoonmaken van je gootsteen nog gemakkelijker gaat. En ook deze kraan is voorzien van GROHE SilkMove® waarmee je de kraan soepel en zonder stoten bedient en waarmee je heel precies het watervolume en de temperatuur bepaalt.

Minta keukenkraan – doordachte details in vorm en functionaliteit
Keukenkranen uit de GROHE Minta serie zullen je bevallen. Er is veel keus in uitvoeringen en de juiste keus voor jouw keuken zit daar bij. De serie omvat drie uitloopvarianten; een C-uitloop, een U-uitloop en een L-uitloop, die verkrijgbaar zijn in de chromen krasvaste GROHE Starlight® uitvoering of in de GROHE SuperSteel uitvoering met matte RVS-look.

Minta staat voor esthetiek, harmonie en functionaliteit. Of het nu gaat om de hoogte, de 360° draaibare uitloop (al dan niet te fixeren), soepele water- en temperatuurregeling door de GROHE SilkMove® techniek of het snelmontagesysteem waarmee echt iedereen snel een kraan kan installeren. Alles is even praktisch en elegant. En er zijn meer doordachte details in de serie. Een aantal varianten is voorzien van een uittrekbare mousseur of een handdouche met twee straalstanden. Daarmee kom je in elk hoekje van je gootsteen en vul je met gemak grote pannen en emmers. En dankzij GROHE EcoJoy® kun je ook nog eens tot 50% op je verbruik besparen. De GROHE Minta serie: bijzonder mooi, bijzonder functioneel.

Wat zit er in de verpakking:
• Kraan
• Aansluitslangen
• Nederlandse montagehandleiding

Specificaties:
• Hoge uitloop voor gemakkelijk vullen van grote pannen
• Draaibare uitloop 360°: moeiteloos draaien van de uitloop
• Eenvoudig te onderhouden dankzij de duurzame GROHE StarLight® chroomlaag
• Lichte bediening van de kraan dankzij de GROHE SilkMove® technologie
• Uittrekbare handdouche met twee standen
• Snelmontagesysteem met eenvoudige handleiding

Voordelen:
Hoge uitloop: handig tijdens het koken
Gemakkelijk grote pannen afspoelen: dankzij de hoge uitloop kun je met deze GROHE kraan ook de moeilijkste klussen in de keuken simpel uitvoeren. Bij GROHE vind je altijd een product dat voldoet aan jouw wensen: wij hebben voor elke klus de beste en meest comfortabele oplossing.

Draaihoek van 360° voor het moeiteloos draaien in alle richtingen
Volledige flexibiliteit: de uitloop kan in een straal van 360° worden gedraaid: je kunt er alle kanten mee op! Vooral handig om tussen twee spoelbakken te wisselen.

GROHE StarLight® – altijd een glanzende kraan
Veeg de kraan eenvoudig met een droog doekje schoon. Het super gladde oppervlak is krasbestendig, laat zich makkelijk schoon maken en heeft een mooie glans. Je bent dus minder tijd kwijt aan schoonmaken, terwijl je kraan er altijd als nieuw uitziet.

GROHE SilkMove®: een kraan met stuurbekrachtiging
Je kunt de temperatuur en het volume van deze kraan in één beweging instellen: dankzij het hoogwaardige binnenwerk van de kraan is de hendel licht te bedienen – ook na jaren intensief gebruik.

Meer flexibiliteit dankzij de uittrekbare handdouche
Vergroot je werkgebied: trek de handdouche uit om eenvoudig pannen te vullen of afwas af te spoelen. Met één knop kun je de extra sterke waterstraal inschakelen. Zodra je de kraan dichtdraait, wordt automatisch weer de fijne waterstraal ingeschakeld.

Snelmontagesysteem: ook voor klussers met twee linkerhanden
Deze kraan installeer je in een handomdraai. Het snelmontagesysteem bestaat uit slechts een paar onderdelen en is kinderlijk eenvoudig. Met behulp van de flexibele aansluitslangen en de overzichtelijke handleiding kun je je nieuwe kraan zonder problemen zelf aansluiten. (EAN code: 4011097603711 Een kraan kopen: Welke moet ik kiezen?) (ID: 9200000024561583 GROHE) Ga je binnenkort ook terug aan de slag in Cugnon ? Franke KBG 110-34 Fragranite Stone Grey spoelbak 1250023835 in Cugnon

Klusjes in Luxemburg

Meestal wordt jouw item “Franke KBG 110-34 Fragranite Stone Grey spoelbak 1250023835” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro’s tot honderden euro 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele interessante tools Keukenkranen in de regio van Bertrix (België, kopen).

Winkels in Bertrix

Er zijn veel manieren om dieetgerief te bestellen in Cugnon.


Er zijn veel winkels nabij Bertrix: Renovatie Shop

Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via bol.com !! ditsendots.nl Franke KBG 110-34 Fragranite Stone Grey spoelbak 1250023835 in Cugnon