Etm- van Marcke Easy II Keukenmengkraan (Blicquy) ☆

Etm- van Marcke Easy II Keukenmengkraan in Blicquy

De Schütte Falcon eenhendel keukenkraan chroom voor lage druk boiler met vrije uitloop (onder wasbak model) heeft een moderne uitstraling. Deze keukenkraan kun je plaatsen in iedere keuken en wordt bevestigd op je keukenblad of gootsteen.

Als alleen koud water beschikbaar is waar warm water nodig is, kan dit ofwel verwarmd worden in een drukvaste elektrische boiler of in een drukloze elektrische boiler (onder wasbak model). De lage druk oplossing is meestal goedkoper en eenvoudiger te installeren achteraf, omdat er geen sterkstroom stroomaansluiting nodig. Voor het gebruik met drukloze elektrische boiler zijn lage druk mengkranen vereist. Je kunt ze herkennen aan het symbool met de rode bliksem op de verpakking.

Hoe werkt deze keukenkraan?voor waterverwarmer met vrije uitloop?

Terwijl een gewone mengkraan twee aansluitingen voor warm en koud water heeft, hebben lage druk mengkranen er drie, in combinatie met een uittrekbare sproeier of mousseur, zelfs vier. De toevoerslang is voor de normale koud water aansluiting. De druk van een gedeelte van het water wordt verminderd en gaat door de tweede leiding de boiler in. Het verwarmde water stroomt dan terug met lage druk via de derde slang naar de lage druk mengkraan. Bij het installeren van een mengkraan met uittrekbare uitloop wordt warm en koud water gemengd vóór het bereiken van de uitloop.

De belangrijkste specificaties:

-tijdloze vormgeving, verchroomd
-gegoten uitloop
-eenhendel bediening
-duurzame keramische schijven
-geluidloze, uitwisselbare 40 mm-cartouche
-3/8″ aansluiting
-gemaakt van messing volgens DIN 50930-6
-metalen greep
-3 jaar garantie

Deze keukenkraan wordt geleverd met:
-Kraan
-Flexibele metalen aansluitslangen met 3/8″ binnendraad, KIWA gekeurd
-complete gedetailleerde montagehandleiding in diverse talen, waaronder ook Nederlands en duidelijke tekeningen

Wat is het verschil tussen een gewone mengkraan en een mengkraan voor waterverwarmer met vrije uitloop?

In conventionele mengkranen worden het warme en koude water gemengd in de cartouche. In lage druk mengkranen worden het warme en koude water gemengd in de uitloop. Het water wordt geregeld via de greep van de kraan. Waterbesparende cartouches of mousseurs mogen niet worden gebruikt worden in combinatie met lage druk mengkranen. Een lage druk installatie is een ‘open’ systeem. Het water in de ketel verwarmt en zet uit, wat kan leiden tot af en toe waterdruppels die uit de uitloop komen. Dit is geen defect, maar een gebruikelijk fenomeen.

Kwaliteit:

Deze wastafelkraan voldoet aan de Europese en Nederlandse wet- en regelgeving.

De gebruikte messing volgens DIN-50930-6 beantwoord aan de strenge eisen van de Duitse drinkwaternormen.

Alle pakkingen zijn van silicone en niet van rubber die zachtmakers bevat.

Tips:
-Sluit bij de aansluiting van een wastafelkraan eerst de hoofdkraan van het water af
-Gebruik een hoekstopkraan met 3/8″ buitendraad aansluiting
-Maak de wastafelkraan schoon met een niet-agressief schoonmaakmiddel.
De chroomkleur blijft zo het mooist. (EAN code: 0635292535420 ) (ID: 9200000035850800 Schütte) Ga je straks ook opnieuw aan de slag in Blicquy ? Etm- van Marcke Easy II Keukenmengkraan in Blicquy

Renoveren in Henegouwen

Meestal wordt jouw artikel “Etm- van Marcke Easy II Keukenmengkraan” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro tot 100 euros 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante tools Keukenkranen in de streek van Leuze-en-Hainaut (België, acceptgiro).

Bestellen? in Leuze-en-Hainaut

Er zijn veel manieren om dieet materiaal te spotten in Blicquy.


Er zijn tal van shops nabij Leuze-en-Hainaut: Renovatie Shop

Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via bol !! ditsendots.nl Etm- van Marcke Easy II Keukenmengkraan in Blicquy