DIFFERNZ OPTICA DOUCHEGORDIJN TEXTIEL 180X200 ZILVER (Crob) ☆☆☆☆

DIFFERNZ OPTICA DOUCHEGORDIJN TEXTIEL 180X200 ZILVER in Crob

De Cliqit zeepschaal in de kleur RVS heeft een schaaltje van mat glas. Deze minimalistisch en strak vormgeven dispenser is makkelijk te plaatsen op het toilet of in de badkamer. Het schaaltje is uit de houder te nemen om bij te vullen of schoon te maken.

Wat zit er in de verpakking

  • Zeepschaal
  • Bevestigingsmateriaal

De belangrijkste specificaties

  • Afmetingen: 86 x 76 x 123 mm
  • Kleur RVS
  • Mat glas schaaltje

Over de serie Cliqit

De Cliqit serie bestaat uit moderne, eigenzinnige en dynamische badkamerproducten. Jong en eigentijds. Door de speelse, maar toch minimalistische vormgeving geven de producten uit de Cliqit serie de badkamer een moderne uitstraling.

Over het merk Tiger

Het Nederlandse bedrijf Tiger heeft zich in de jaren gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van badkameraccessoires en -meubels. Tiger biedt haar klanten complete badkamerinrichtingen aan, waarbij het design volledig op elkaar afgestemd is. Van badkamermeubels en douchecabines tot zeepbakjes en handdoekhaakjes. Inmiddels is Tiger uitgegroeid tot een Internationaal bedrijf met het hoofdkantoor nog altijd in Geldrop. Dankzij innovatie, eigentijds design, kwaliteit en functionaliteit heeft het merk haar naam hoog weten te houden. Voor uw badkamer kiest u Tiger. (EAN code: 8714199505407 ) (ID: 9200000047450932 Tiger) Ga je zo meteen ook terug aan de slag in Crob ? DIFFERNZ OPTICA DOUCHEGORDIJN TEXTIEL 180X200 ZILVER in Crob

Klussen in Gelderland

Meestal wordt jouw bestelling “DIFFERNZ OPTICA DOUCHEGORDIJN TEXTIEL 180X200 ZILVER” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele �,� tot 100 euro 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante tools in de regio van Neerijnen (Nederland, afbetaling).

Winkels in Neerijnen

Er zijn veel manieren om dieetgerief te vinden in Crob.


Er zijn veel shops nabij Neerijnen: Doe Het Zelver

Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol !! WWW.ditsendots.nl DIFFERNZ OPTICA DOUCHEGORDIJN TEXTIEL 180X200 ZILVER in Crob