Copa design spoelbak l400400 onderbouw / vlakinbouw (Heinsch) ☆☆

Copa design spoelbak l400400 onderbouw / vlakinbouw in Heinsch

Nooit meer sjouwen met waterflessen, nooit meer lege flessen retourneren, want deze keukenkraan uit de GROHE Blue® serie is naast een gewone keukenkraan ook jouw bron-in-de-keuken voor het lekkerste en zuiverste drinkwater. Naar eigen smaak voeg je daar nog een milde- of volle koolzuur sprankeling aan toe. Het water wordt zo zuiver dankzij het 5-fasen filter die stoffen die geur- en smaak beïnvloeden tegenhoudt en belangrijke mineralen behoudt.

De 2-in-1 kraan biedt naast het zuiverste drinkwater ook regulier leidingwater zoals elke keukenkraan. De kraan heeft een bijzonder praktische hoge uitloop met een draaibereik van 180° en waarmee je makkelijk grote pannen of een karaf mee vult. Of waarmee ook het schoonspoelen van de wasbak bijvoorbeeld makkelijker is. Zijn design wordt versterkt door GROHE SuperSteel, een beschermlaag met een prachtige matte RVS uitstraling en met een lange levensduur.

Voordelen:
Geniet van kalkvrij drinkwater met GROHE Blue
Met de GROHE Blue maak je van regulier leidingwater gezuiverd en beter smakend drinkwater voor op tafel. Dat komt door het ingenieuze filtersysteem dat de smaak van water optimaliseert. Niet alleen water smaakt beter, ook koffie en thee smaken beter en verfijnder en laten het aroma beter tot zijn recht komen. En omdat het ‘t water ontkalkt is het water ook beter voor huishoudapparatuur zoals je waterkoker, koffiezetapparaat en eierkoker.

Zuiver tafelwater dankzij de 4-fasen filtertechnologie
Met de 4-fasen filtertechnologie van de GROHE Blue wordt leidingwater gezuiverd en wordt de smaak geoptimaliseerd. Het filter houdt ongewenste geur en smaakstoffen tegen zoals die van chloor. Zelfs de kleinste deeltjes worden er door de deeltjesfilter uitgefilterd en zware metalen hebben geen kans om in je glas te belanden. Zo wordt ook de aanwezigheid van kalk gereduceerd. En het vervangen van het filter is eenvoudig en snel te doen zodat je altijd schoon en kalkvrij drinkwater tot je beschikking hebt. Gewoon uit de GROHE Blue kraan.

Twee in één: leidingwater en tafelwater uit dezelfde kraan
Met de GROHE Blue Duo kraan krijg je het beste van twee werelden; regulier leidingwater (warm, koud of gemengd) maar ook verfrissend en zuiver smakend tafelwater. Je huidige keukenkraan kan zo plaats maken voor deze innovatieve GROHE Blue Duo. En de hoge uitloop is bijzonder praktisch om een waterkaraf mee te vullen.

Hoge uitloop: handig tijdens het koken
Gemakkelijk grote pannen afspoelen: dankzij de hoge uitloop kun je met deze GROHE kraan ook de moeilijkste klussen in de keuken simpel uitvoeren. Bij GROHE vind je altijd een product dat voldoet aan jouw wensen: wij hebben voor elke klus de beste en meest comfortabele oplossing.

Eenvoudig te bedienen dankzij de draaibare uitloop
De uitloop van deze kraan kan eenvoudig en moeiteloos worden gedraaid: je kunt er alle kanten mee op! Vooral handig om tussen twee spoelbakken te wisselen.

Draaihoek van 180° voor een moeiteloze bediening van de uitloop
Een handige functie voor dagelijks gebruik: de uitloop kan moeiteloos en in één beweging worden gedraaid in een hoek van 180°. Dankzij de draaibegrenzing heb je de kraan volledig onder controle: de uitloop kan nooit tegen een kast of muur stoten.

SuperSteel: hygiënisch design met RVS-look
GROHE SuperSteel is een unieke krasbestendige laag die niet te onderscheiden is van roestvrijstaal. Omdat het hier gaat om een afwerking, hebben de kranen in SuperSteel-uitvoering een zeer interessant prijskaartje.

GROHE SilkMove®: een kraan met stuurbekrachtiging
Je kunt de temperatuur en het volume van deze kraan in één beweging instellen: dankzij het hoogwaardige binnenwerk van de kraan is de hendel licht te bedienen – ook na jaren intensief gebruik.

Wat zit er in de verpakking?
• GROHE Blue® keukenmengkraan met filterfunctie en draaibare uitloop
• GROHE Blue® filterkop
• GROHE Blue® 600 liter filter
• GROHE Blue® koeler 230V, 270 Watt, 50 Hz
• GROHE Blue® 425gr CO2-fles
• Aansluitslangen
• Nederlandse montagehandleiding

Hoe weet ik zeker dat het past?
Deze keukenkraan is 407 mm hoog

Over GROHE Blue® – het lekkerste drinkwater in drie variaties; plat, licht- of normaal bruisend
Met GROHE Blue®, winnaar van de Keuken-innovatieprijs 2015 (in Duitsland), verander je regulier leidingwater in verfrissend en gezuiverd drinkwater. Heerlijk gekoeld en zoals jij je water het liefst drinkt; als plat water of met toegevoegd koolzuur voor een lichte bubbel of juist lekker bruisend. Jouw keus stel je met de aparte greep eenvoudig in. De GROHE Blue® beschikt over een 5-fasen filter die stoffen uit het water haalt die van invloed zijn op geur en smaak maar behoudt de belangrijke mineralen die goed zijn voor je. Zet ook eens koffie of thee met het gefilterde water voor een voller aroma en een optimale smaak. De GROHE Blue® is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Kies voor de GROHE Blue® Mono naast je bestaande kraan of voor de GROHE Blue® Duo als complete keukenkraanoplossing. GROHE Blue® wordt geleverd in diverse designs en in glanzend GROHE StarLight® chroom of in SuperSteel met matte RVS look. Welke je ook kiest, het kopen, sjouwen en retourneren van waterflessen is verleden tijd! (EAN code: 4260421044274 ) (ID: 9200000050626407 GROHE) Ga je straks ook opnieuw klusjes opknappen in Heinsch ? Copa design spoelbak l400400 onderbouw / vlakinbouw in Heinsch

Verbouwen in Luxemburg

Meestal wordt jouw goed “Copa design spoelbak l400400 onderbouw / vlakinbouw” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro’s tot honderden euros 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele interessante tools Keukenkranen in de regio van Arlon (België, iDEAL).

Winkels in Arlon

Er zijn veel manieren om dieet materiaal te zoeken in Heinsch.


Er zijn veel shops nabij Arlon: Renovatie Shop

Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! ditsendots.nl Copa design spoelbak l400400 onderbouw / vlakinbouw in Heinsch