Blomus Areo – Zeepbakje – Roestvrij Staal (Mossel) ☆☆

Blomus Areo - Zeepbakje - Roestvrij Staal in Mossel

RVS | Grijs

De Tiger Messina Handdouche Chroom is een waar pronkstuk in je bad- of toiletkamer dankzij het prachtige chromen materiaal. De handdouche heeft een anti-kalk functie, dat ervoor zorgt dat de douchekop zijn luxe uitstraling behoudt.

Wat zit er in de verpakking

  • Tiger Messina Handdouche Chroom

De belangrijkste specificaties

  • Afmetingen: 22,5 x 11,0 x 7,5 cm
  • Kleur: Chroom
  • Antikalk functie
  • Past op iedere universele doucheslang (1/2” aansluiting)

Voordelen

De antikalk functie zorgt ervoor dat er geen kalk op de handdouche komt.

Over de Splash serie

De Splash serie biedt een brede keuze aan vele badkameraccessoires. Het strakke en moderne design van Splash producten geeft een frisse draai aan iedere badkamer en staat garant voor een luxe uitstraling.

Over het merk Tiger

Het Nederlandse bedrijf Tiger heeft zich in de jaren gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van badkameraccessoires en -meubels. Tiger biedt haar klanten complete badkamerinrichtingen aan, waarbij het design volledig op elkaar afgestemd is. Van badkamermeubels en douchecabines tot zeepbakjes en handdoekhaakjes. Inmiddels is Tiger uitgegroeid tot een Internationaal bedrijf met het hoofdkantoor nog altijd in Geldrop. Dankzij innovatie, eigentijds design, kwaliteit en functionaliteit heeft het merk haar naam hoog weten te houden. Voor uw badkamer kiest u Tiger. (EAN code: 4250655108279 ) (ID: 9200000040990559 Tiger) Ga je zo meteen ook opnieuw aan de slag in Mossel ? Blomus Areo - Zeepbakje - Roestvrij Staal in Mossel

Bouwen in Gelderland

Meestal wordt jouw bestelling “Blomus Areo – Zeepbakje – Roestvrij Staal” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro’s tot honderden euro 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede bph Douchekoppen in de streek van Ede (Nederland, goedkoop).

Bestellen? in Ede

Er zijn veel manieren om bureau materiaal te zoeken in Mossel.


Er zijn tal van winkels nabij Ede: gamma

Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol.com !! www.ditsendots.nl Blomus Areo - Zeepbakje - Roestvrij Staal in Mossel