Blanco spoelbak Andano 500/180 onderbouw 520828 bak links (Elsene) ☆☆☆☆

Blanco spoelbak Andano 500/180 onderbouw 520828 bak links in Elsene

Je hebt deeg gekneed, in de tuin gewerkt of geverfd. En dat is aan je handen goed te zien. Die moeten nodig gewassen worden. Houd je kraan dan maar eens schoon. Géén probleem voor de GROHE Minta met z’n slimme EasyTouch-technologie. Een lichte aanraking van de huid van hand, pols of onderarm zet de keukenkraan snel aan of uit. Eenmaal gewend aan dit gemak en je wilt nooit anders meer.

Veiligheid is voor jou net zo belangrijk als voor GROHE. De bediening is daarom zo ingesteld dat bij een enkele aanraking alleen het koude water wordt geactiveerd. Wel zo veilig, zeker voor kinderen. En de temperatuur, die pas je gewoon aan met de hendel. De elegante SuperSteel uitvoering (RVS-look) is buitengewoon krasbestendig en hygiënisch. Je zoekt een blikvanger voor in je keuken? Met de Minta Touch keukenkraan scoor je altijd. Een prachtig design gekoppeld aan praktische technologie.

GROHE Minta Touch – De keukenkraan die je raakt
Esthetisch en innovatief – de Minta Touch serie combineert de nieuwste technologie met een modern design. De geïntegreerde EasyTouch- technologie voor comfortabel handen wassen: een zachte aanraking door hand, pols of onderarm is voldoende om de kraan aan of uit te zetten. De kraan blijft zo prettig schoon ook al zit er nog verf, deeg of vuil aan je handen.

Voor extra veiligheid biedt de kraan met de ‘touch-functie’ alleen koud water. Wel zo veilig voor kinderen. Pas de temperatuur en volume van de straal gewoon aan met de hendel. Kies voor de GROHE Minta Touch keukenkraan in jouw keuken en ontdek hoe de voordelen en comfort van de EasyTouch-technologie en het elegante ontwerp samengaan.

Wat zit er in de verpakking:
• Kraan
• Aansluitslangen
• Electronica voor EasyTouch bediening
• 6 V Lithium-batterij, type CR-P2
• Nederlandse montagehandleiding

Specificaties:
• EasyTouch-technologie: bediening door aanraking
• Uittrekbare handdouche met twee standen
• Hoge uitloop voor gemakkelijk vullen van grote pannen
• Draaibare uitloop 360°: moeiteloos draaien van de uitloop
• Snelmontagesysteem met eenvoudige handleiding
• Lichte bediening van de kraan dankzij de GROHE SilkMove® technologie
• SuperSteel: Modern en hygiënisch design met RVS-uitstraling
• Extra veiligheid: de ’touch-functie’ geeft standaard alleen koud water

Voordelen:
EasyTouch-technologie: bediening door contact met de huid
Deze kraan reageert op contact met de huid: een aanraking met je hand, pols of onderarm is voldoende om de kraan aan- of uit te zetten. Was je handen zonder dat er vuil op de kraan komt. Comfortabel, hygiënisch én tijdbesparend!

Meer flexibiliteit dankzij de uittrekbare handdouche
Vergroot je werkgebied: trek de handdouche uit om eenvoudig pannen te vullen of afwas af te spoelen. Met één knop kun je de extra sterke waterstraal inschakelen. Zodra je de kraan dichtdraait, wordt automatisch weer de fijne waterstraal ingeschakeld.

Hoge uitloop: handig tijdens het koken
Gemakkelijk grote pannen afspoelen: dankzij de hoge uitloop kun je met deze GROHE kraan ook de moeilijkste klussen in de keuken simpel uitvoeren. Bij GROHE vind je altijd een product dat voldoet aan jouw wensen: wij hebben voor elke klus de beste en meest comfortabele oplossing.

Draaihoek van 360° voor het moeiteloos draaien in alle richtingen
Volledige flexibiliteit: de uitloop kan in een straal van 360° worden gedraaid: je kunt er alle kanten mee op! Vooral handig om tussen twee spoelbakken te wisselen.

Snelmontagesysteem: ook voor klussers met twee linkerhanden
Deze kraan installeer je in een handomdraai. Het snelmontagesysteem bestaat uit slechts een paar onderdelen en is kinderlijk eenvoudig. Met behulp van de flexibele aansluitslangen en de overzichtelijke handleiding kun je je nieuwe kraan zonder problemen zelf aansluiten.

GROHE SilkMove®: een kraan met stuurbekrachtiging
Je kunt de temperatuur en het volume van deze kraan in één beweging instellen: dankzij het hoogwaardige binnenwerk van de kraan is de hendel licht te bedienen – ook na jaren intensief gebruik.

SuperSteel: hygiënisch design met RVS-look
GROHE SuperSteel is een unieke krasbestendige laag die niet te onderscheiden is van roestvrijstaal. Omdat het hier gaat om een afwerking, hebben de kranen in SuperSteel-uitvoering een zeer interessant prijskaartje.

Zekerheid boven alles: alleen koud water met de ‘touch-functie’
Dit is een kraan die meedenkt. Met de ‘touch-functie’ is het uitgesloten dat het water te heet wordt omdat alleen het koude water wordt geactiveerd. En dat is wel zo veilig, zeker voor kinderen. Wil je toch direct warmer water, dan is de optionele Grohtherm Micro Set met vooraf instelbare temperatuur een goede keus. Deze wordt niet standaard bijgeleverd en moet apart worden aangeschaft. (EAN code: 0635292535512 ) (ID: 9200000024562650 GROHE) Ga je straks ook opnieuw aklussen in Elsene ? Blanco spoelbak Andano 500/180 onderbouw 520828 bak links in Elsene

Bouwen in Brussels Hoofdstedelijk gewest

Meestal wordt jouw artikel “Blanco spoelbak Andano 500/180 onderbouw 520828 bak links” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro’s tot honderden euro 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede tools Keukenkranen in de regio van Elsene (België, verzendkosten).

Winkels in Elsene

Er zijn veel manieren om bureau materiaal te spotten in Elsene.


Er zijn tal van shops nabij Elsene: gamma

Meestal kan je hem ook online aanschaffen, bv. via bol !! ditsendots.nl Blanco spoelbak Andano 500/180 onderbouw 520828 bak links in Elsene