Badkamer LED spiegel met verwarming en sensor 80×60 cm (Leuvenheim) ☆☆☆☆

Badkamer LED spiegel met verwarming en sensor 80×60 cm in Leuvenheim

Aluminium, Glas

De squareabout haak van het merk Tiger is een praktische haak voor in de badkamer, keuken, hal of slaapkamer. Het witte bloemdessin op het haakje fleurt elke ruimte een beetje op. De haken zijn in een handomdraai te monteren. Zo kun je gelijk je handdoek en badjas ophangen aan deze leuke haakjes.

Wat zit er in de verpakking

  • 2 stuks

De belangrijkste specificaties

  • Plakstrip
  • Kleur: RVS met wit dessin
  • Metaal
  • Afmetingen: 5,4 x 5 x 2,2 cm

Voordelen

De haak is gemakkelijk aan de wand te bevestigen dankzij de plakstrip aan de achterkant van de haak. Hierdoor heb je geen extra gereedschap nodig tijdens het monteren.

Tips & Tricks

Zorg ervoor dat de ondergrond glad en vetvrij is voordat de strip aan de wand bevestigd wordt.

Over de haken van Tiger

De haken serie van Tiger bestaat uit talloze designs en verschillende soorten ophangsystemen. Zo is er altijd een haak die perfect in jouw badkamer of keuken past. De haken zorgen ervoor dat de ruimte er altijd netjes en opgeruimd uitziet zonder los slingerende accessoires of handdoeken.

Over het merk Tiger

Het Nederlandse bedrijf Tiger heeft zich in de jaren gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van badkameraccessoires en -meubels. Tiger biedt haar klanten complete badkamerinrichtingen aan, waarbij het design volledig op elkaar afgestemd is. Van badkamermeubels en douchecabines tot zeepbakjes en handdoekhaakjes. Inmiddels is Tiger uitgegroeid tot een Internationaal bedrijf met het hoofdkantoor nog altijd in Geldrop. Dankzij innovatie, eigentijds design, kwaliteit en functionaliteit heeft het merk haar naam hoog weten te houden. Voor uw badkamer kiest u Tiger. (EAN code: 4005681590013 ) (ID: 9200000047007611 Tiger) Ga je straks ook terug klusjes opknappen in Leuvenheim ? Badkamer LED spiegel met verwarming en sensor 80×60 cm in Leuvenheim

Klus in Gelderland

Meestal wordt jouw item “Badkamer LED spiegel met verwarming en sensor 80×60 cm” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro’s tot 100 euro 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante las Handdoekhouders in de regio van Brummen (Nederland, aanbiedingen).

Winkels in Brummen

Er zijn veel manieren om bureau materiaal aan te schaffen in Leuvenheim.


Er zijn veel winkels nabij Brummen: Renovatie Shop

Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via bol.com !! www.ditsendots.nl Badkamer LED spiegel met verwarming en sensor 80×60 cm in Leuvenheim