Aqua Aqualine closetspoeler 3/4″ opbouw chroom aqrm552 (Tontelange) ☆☆

Aqua Aqualine closetspoeler 3/4

De rechthoekige wastafel-mengkraan uit de accessoiresserie Items van Tiger is uitgevoerd in chroom. De mengkraan heeft een waste; op de achterzijde van de kraan zit een bedieningssysteem voor het afsluiten en openen van de afvoer van de wasbak.

Wat zit er in de verpakking

  • Wastafel-mengkraan Benodigde bevestigingsonderdelen
  • Top Fixing montagesysteem
  • Nederlandse gebruiksaanwijzing

De belangrijkste specificaties

  • Verchroomd massief messing
  • Afmetingen 4,6 x 12,4 x 16 cm
  • Totaalgewicht 2,32 kg
  • Met waste aan de achterzijde
  • Garantie is 5 jaar

Tips & Tricks

Reinig de kraan met een zacht, vochtig doekje; geen schuurmiddelen gebruiken. Door stevig met de vingertop over het mondstuk van de kraan te wrijven, verwijdert u de kalk met het antikalk systeem in het kraanmondstuk.

Over de serie Items

Het Items badkamerconcept is stoer en verfijnd tegelijk door zijn robuuste vormgeving in combinatie met vierkante vormen. De accessoires zijn uitgevoerd in geborsteld of gepolijst roestvast staal. Alle kranen van Items zijn van messing.

Over het merk Tiger

Het Nederlandse bedrijf Tiger heeft zich in de jaren gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van badkameraccessoires en -meubels. Tiger biedt haar klanten complete badkamerinrichtingen aan, waarbij het design volledig op elkaar afgestemd is. Van badkamermeubels en douchecabines tot zeepbakjes en handdoekhaakjes. Inmiddels is Tiger uitgegroeid tot een Internationaal bedrijf met het hoofdkantoor nog altijd in Geldrop. Dankzij innovatie, eigentijds design, kwaliteit en functionaliteit heeft het merk haar naam hoog weten te houden. Voor uw badkamer kiest u Tiger. (EAN code: 8718924070116 ) (ID: 9200000030361202 Tiger) Ga je binnenkort ook terug verbouwen in Tontelange ? Aqua Aqualine closetspoeler 3/4

Grote Klus in Luxemburg

Meestal wordt jouw artikel “Aqua Aqualine closetspoeler 3/4″ opbouw chroom aqrm552” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro’s tot honderden euro 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante tools Wastafelkranen in de streek van Attert (België, kopen).

Online in Attert

Er zijn veel manieren om bureau materiaal te vinden in Tontelange.


Er zijn veel shops nabij Attert: gamma

Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol.com !! www.ditsendots.nl Aqua Aqualine closetspoeler 3/4