Allibert NATURA zeephouder- met mat glazen schaal – verchroomd messing – 11 cm breed (Erps-Kwerps) ☆☆

Allibert NATURA  zeephouder- met mat glazen schaal - verchroomd messing -  11 cm breed in Erps-Kwerps

Messing | Chroom

Badkamermeubel Style 100 Wit met kraangat Links is een modern en eigentijds vormgegeven badmeubel.

De laden & spiegeldeuren van het badmeubel zijn uitgevoerd met soft-close ladegeleiders/scharnieren waardoor deze geleidelijk aan sluiten.

Het badmeubel Style 100 links, is vervaardigd uit hoogwaardig MDF en de grepen van het meubel zijn gemaakt van aluminium. De wastafel van het badmeubel Style 100 is gemaakt van Keramiek en beschikt over een overloop. Let op bij deze wastafel zit het kraangat aan de linkerkant van het blad!

Hoe monteer ik mijn Badmeubel
De onderkast en spiegelkast van het badmeubel Style 100 worden voorgemonteerd geleverd.

Controleer uw meubel voor het monteren altijd eerst op gebreken en/of fouten. Beschadigingen door onjusite plaatsing vallen niet onder de garantie.

Plaats uw badmeubel nooit in directe omgeving van een bad of douche zonder een vaste scheidignswand, uw badkamermeubel moet immers spatvrij hangen in verband met waterschade aan het meubel.

Montagemateriaal voor het badmeubel wordt niet meegeleverd. wij adviseren dan ook altijd het juiste montage materiaal te gebruiken wat geschikt is voor de desbetreffende achterwand.

Wat zit er in de verpakking:
– Onderkast
– Spiegelkast
– Wastafel
– Montage handleiding

Niet meegelverd:
Motage materiaal (schroeven, pluggen)
Overig aansluitmateriaal
Afvoer & sifon
Wastafel kraan

Product Specificaties:
– Softclose scharnieren: ja
– Afmeting onderkast: L446XB996XH480(mm)
– Afmeting wastafel: L452XB1002XH148(mm)
– Afmeting spiegel: L150XB1000XH580(mm)
– Materiaal onderkast: Onderkast is uitgevoerd in gelamineerd MDF
– Materiaal Wastafel: De wastafel is vervaardigd uit Keramiek en heeft een kraangat aan de linkerkant.
– Materiaal Spiegelkast De Spiegelkast is uitgevoerd in gelamineerd MDF
– Kleur: Wit, gelamineerd

MDF
Medium-Density Fibreboard (MDF) is een product met een middelharde dichtheid. MDF is dus geen merknaam, maar een soortnaam. De houtvezels in deze plaat zijn gedroogd en door middel van harsen met elkaar verbonden.

Keramiek
De wastafel is vervaardigd uit wit keramiek. Keramiek is een sterk en krasvast materiaal dat wordt gevormd door verhitting van klei. Keramiek is ook wel bekend als steengoed of aardewerk.
– Geen bacteriele ontwikkeling
– Zeer degelijk matariaal en een grote weerstand tegen slijtage

Tips & Tricks:
Om uw badkamer in goede contitie te houden adviseren wij het volgende:

Controleler uw badmeube of badkamerkastl voor het monteren altijd eerst op gebreken en/of fouten

Zorg altijd voor goede ventilatie in uw badkamer. Wanneer dit niet het geval is kan er schade ontstaan aan uw badmeubel.

Laat nooit natte spullen in of op het badmeubel en of kast achter.

Wij advistern u uw badmeubel & kast enkel schoon te maken met een niet agressief schoonmaakmiddel of schuurmiddel. Tevens raden wij u aan geen water te gebruiken heter dan 60 graden.

Laat uw badkamer elektra ten alle tijden aansluiten door een erkend elktromonteur. (EAN code: 5412978110226 ) (ID: 9200000051330295 Differnz) Ga je binnenkort ook opnieuw aklussen in Erps-Kwerps ? Allibert NATURA  zeephouder- met mat glazen schaal - verchroomd messing -  11 cm breed in Erps-Kwerps

Klusjes in Vlaams Brabant

Meestal wordt jouw goed “Allibert NATURA zeephouder- met mat glazen schaal – verchroomd messing – 11 cm breed” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro tot 100 euros 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele goede pgt Badmeubelsets in de regio van Kortenberg (België, stuntprijzen).

Winkels in Kortenberg

Er zijn veel manieren om bureau materiaal te bestellen in Erps-Kwerps.


Er zijn veel shops nabij Kortenberg: Renovatie Shop

Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol.com !! ditsendots.nl Allibert NATURA  zeephouder- met mat glazen schaal - verchroomd messing -  11 cm breed in Erps-Kwerps